Skip to main content
<
Blog

Uštedi svoje vrijeme i novac, plati sve usluge na jednom mjestu uz Aircash

Aircash pruža široku lepezu usluga

Neovisno o tome spadaš li u skupinu vječnih putnika i trebaš kupiti autobusnu kartu, platiti parking, nadoplatiti ENC ili si osoba vezana za telekomunikacijske usluge i uživaš u igranju video igara, a usput trebaš podmiriti i tekuće račune ili si samo ljubitelj shoppinga i imaš hrpu kartica vjernosti, unutar Aircash aplikacije nalazi se sve što ti je potrebno 🙂

Besplatno preuzmi Aircash aplikaciju

Aircash aplikacija je tvoj digitalni novčanik

S obzirom na to da se radi o novcu i financijama, Aircash je sigurna aplikacija jer je regulirana institucija za elektronički novac s odobrenjem izdanim od Hrvatske narodne banke koja vrijedi u svim zemljama članicama Europske Unije. U isto vrijeme, Aircash je simpatična i jednostavna mobilna aplikacija koja omogućava široki spektar financijskih usluga, od slanja i primanja novca iz zemlje i inozemstva, raznih plaćanja, inovativne usluge podizanja novca na bankomatima, a bez kartice i računa u banci, uz usluge koje ćemo ti ovdje predstaviti.

Kako bi uživao u svim uslugama potrebno je imati sredstva na svom Aircash novčaniku, koja možeš položiti gotovinom na svim kioscima Tiska te na Ina i Tifon benzinskim postajama diljem Hrvatske ili putem svih kreditnih i debitnih Visa, Maestro i MasterCard kartica iz Hrvatske i inozemstva. Podatke o kartici spremaš samo prvi puta, a svaki sljedeći plaćaš samo jednim klikom. Svi navedeni načini uplate su trenutačni i naravno bez ikakve naknade :).

Kada je tvoj Novčanik spreman za korištenje, vrijeme je za uživanje u svim uslugama Aircash aplikacije.

Kartice vjernosti pohranjene na inteligentniji način

Zaviriš li ovog trena u svoj novčanik, sigurno ćeš na prste obje ruke (ako ne i više) nabrojati kartice vjernosti za koje si se registrirao u raznim drogerijama, parfumerijama, modnim trgovinama i robnim kućama.

One su super jer nam omogućuju razne uštede pri kupovini proizvoda i usluga, no složit ćemo se da ih u našem novčaniku jednostavno ima previše! Pri snalaženju u moru kartica u pomoć nam uskače upravo Aircash koji ti omogućuje da jednostavnim skeniranjem barkoda karticu vjernosti preneseš online, u svoj pametni telefon i Aircash aplikaciju, i koristiš ju pri svakoj idućoj kupovini, na način da zaslon mobitela s istaknutim brojem kartice pokažeš na blagajni. Blagajnik će ju jednostavno skenirati s tvog mobilnog uređaja, a pogodnosti koje ostvaruješ vrijedit će jednako kao da si karticu pokazao u njenom fizičkom obliku. Prilično kul, zar ne?

Plati račune odmah, ali na kredit, Aircash je tu za tebe 24/7

Samo skeniraj barkod s bilo kojeg komunalnog računa i Aircash će odmah izvršiti plaćanje u tvoje ime i za tvoj račun. Račun će biti odmah podmiren (najkasnije sljedeći radni dan) i bit će ti izdana službena potvrda koja će ti uvijek biti dostupna u aplikaciji. Ako si svoj Aircash novčanik napunio kreditnom karticom, to znači da ćeš platiti tek krajem mjeseca, a račun za komunalne usluge si podmirio odmah. Aircash ti omogućava plaćanje računa na kredit bez kamata 😊

Omogući svojima igru koja traje uz PlayStation i Aircash

Djeca, prijatelji, dečko,… igraju PlayStation? Onda oni znaju što znači kada im žurno treba PlayStation bon jer hoće nove shieldove za Fortnite ili Call of Duty. Ili hoće odigrati Fifu na multiplayer, ali nemaju PS Plus članstvo? Ne brini, Aircash je vjerojatno jedina digitalna platforma u Hrvatskoj i šire koja omogućava kupnju PS bona ili Plus članstva (180 i 365 dana) doslovno jednim klikom iz Aircash aplikacije. I dodatno ti daruje 10 kuna bonusa pri prvoj kupnji. Kopiraj kod i unesi ga u svoju plejku, jer igra uvijek traje 😊

Putuješ? Nadoplati ENC, plati parking ili kupi autobusnu kartu! Sve to samo jednim klikom!

Još uvijek plaćaš punu cijenu parkinga? Nemoj više, uštedi svoj novac uz Aircash 🙂 Svakom korisniku koji plati parking kroz aplikaciju Aircash plaća pola iznosa! Svi korisnici ovu ponudu mogu koristiti do daljnjega i to koliko god puta žele. Možeš koristiti uslugu u svim većim gradovima u Hrvatskoj, a popis se stalno širi. Plaćanje parkinga putem Aircasha je naravno bez naknade, registracija vozila unosi se samo prvi put dok će aplikacija sama prepoznati parking zonu u kojoj se vozilo nalazi.

Već je poznato da uz Aircash možeš uvijek provjeriti stanje svog ENC uređaja i nadoplaćivati ga trenutačno i jednim klikom uz postojeće popuste veće od 20%. Kupnja bona na pumpi, pretipkavanje, slanje SMS poruke, unos ENC koda svaki puta je stvar prošlosti. U Aircash unesi kod ENC uređaja samo prvi puta i svaki ostali puta jednim klikom provjeri stanje i napravi trenutačnu nadoplatu. Pravne osobe će odmah dobiti R1 račun na e-mail, što čini uslugu posebno atraktivnu za njih.

Od sada možeš putem Aircash aplikacije kupiti i autobusne karte! Ako si ikad putovao autobusom znaš koji je stres trčati s koferima na šalter, pa opet do perona, hoćeš li stići, ima li slobodnih mjesta u autobusu…. E, sada više nema nervoze!

Upali Aircash i kupi autobusnu kartu iz udobnosti svog doma ili dok piješ kavu s frendovima prije puta. Sve to kroz par klikova, karta stiže na upisanu e-mail adresu kroz par minuta.

Nema trčanja, nema kašnjenja, sve što ti treba je tvoj mobitel i Aircash aplikacija.

Automatski nadoplati telekom bon uz Aircash, odlazak u kupnju stvar je prošlosti

Kupuješ telemach, Simpa, bonbon, A1 ili tomato  bonove? Odlazak na kiosk po njih neka bude stvar prošlosti. Samo unesi broj mobitela, odaberi željeni iznos i bon će odmah biti nadoplaćen na tvoj broj. Možeš nadoplatiti broj i svom prijatelju, curi ili kome god ti hoćeš i to odmah i bez naknade.

Besplatno preuzmi Aircash aplikaciju