kako radi aircash?

Nisi se još susreo s aircash aplikacijom i ne znaš kako ju koristiti? Nema veze, mi smo se pobrinuli za to. Prati naš vodič i naučit ćeš kako koristiti aircash  aplikaciju.

aircash je jednostavna, brza i sigurna aplikacija koja služi za slanje i primanje novca preko prodajnih mjesta partnera. Aplikaciju možeš preuzeti besplatno s Google Play-a i App Store-a.

KREIRANJE PROFILA

KREIRANJE PROFILA

Nakon instalacije aplikacije potrebno je kreirati aircash profil :

  1. Upiši svoje podatke. Ukoliko imaš inozemni strani broj izaberi ikonu države kako bi promijenio pozivni broj države
  2. Odaberi PIN i nakon toga unesi dobiveni SMS kod
  3. Tvoja aplikacija je spremna za slanje i primanje novca.

POŠALJI NOVAC

POŠALJI NOVAC

Sve što trebaš napraviti je ući u Pošalji novac, unijeti iznos i broj telefona primatelja. Kao Način plaćanja izaberi želiš li platiti gotovinom ili karticom i zatim stisni „Plati“.

Ako plaćaš gotovinom dobit ćeš barkod kojeg pokažeš prodavaču na prodajnom mjestu, on ga skenira te napraviš uplatu.

Ako kao način plaćanja izabereš Nova kartica, otvorit će se ekran u kojem unosiš podatke o kartici. Nakon upisanih svih podataka klikni na „Spremi i plati“. Tvoja uplata će biti izvršena a barkod će biti kod primatelja na mobitelu.

Kod slijedećeg plaćanja karticom neće biti potrebno ponovno unositi podatke o kartici jer će tvoja kartica biti spremljena unutar aplikacije.

Postupak slanja novca traje samo nekoliko sekundi.

Kod uplate partnerima, uđi u Uplata, odaberi partnera, zatim upiši iznos i podatke primatelja (oib ili korisničko ime računa na koji želiš izvršiti uplatu), odaberi način plaćanja i izvrši plaćanje.

PRIMI NOVAC

PRIMI NOVAC

Na mobitel ćeš dobiti obavijest da ti je netko poslao novac. Kad otvoriš obavijest i uđeš u aplikaciju prikazat će ti se barkod. Barkod pokaži prodavaču na prodajnom mjestu koji će ga skenirati i dati ti tvoj novac.

Kod isplate sa servisa partnera na njihovim stranicama treba odabrati aircash kao način isplate a na svoj mobitel dobit ćeš barkod pomoću kojega podižeš na isti način kao da ti je netko poslao novac.

UPLATA PARTNERU

POŠALJI NOVAC
  1. Uđi u Uplata te odaberi partnera (Hrvatska Lutrija, SuperSport)
  2. Upiši iznos koji želiš uplatiti i podatke primatelja (OIB ili korisničko ime računa na koji želiš izvršiti uplatu)
  3. Odaberi način plaćanja (gotovina, nova kartica ili već spremljena kartica) i izvrši plaćanje
  4. Novac je odmah na korisničkom računu
Back to top