Šalješ novce u Hrvatsku?

Šalješ novce u Hrvatsku?

Pošalji novac NAJBRŽE i NAJPOVOLJNIJE u samo 3 klika

Iz udobnosti svoga doma! Bez papirologije!

Kako poslati novac iz inozemstva?

U samo tri klika možeš poslati novac bez obzira u kojoj se državi nalaziš. Uneseš iznos i broj telefona primatelja i zatim platiš debitnom ili kreditnom karticom unutar aplikacije. Primatelju novac stiže u svega par sekundi i on ga podiže na bilo kojoj benzinskoj pumpi INA. Brže i jednostavnije ne može. Nema odlazaka u banku ili kod agenta, nema papirnatih formulara. A bitno povoljnije.

Uz povoljne naknade već od 5 kuna

Kakva je naknada?

aircash ima jednaku naknadu bez obzira iz koje države šalješ. Istražili smo naknade i uvidjeli slijedeće. Primjerice za iznose slanja 200, 800 i 2000 kuna iz Njemačke u Hrvatsku, aircash je znatno povoljniji od sadašnjih opcija, što možeš vidjeti u sljedećoj tablici:

Pogledajte usporedbu troškova!

Preko bankeAgenti za prijenos novcaaircash
Kako se uplaćuje u Njemačkoj?Uglavnom u poslovnici bankeUglavnom u poslovnici agentaU mobilnoj aplikaciji, s 3 klika u samo par sekundi
Kada će stići novci u HR?za 1-2 radna dananajmanje 1 radni danOdmah
Želim da HR primatelj primi u kunama

≈ 26,66 €
Koliko Eura plaća pošiljatelj?
34,31 €
35,87 €
27,58 €
Koliko je aircash povoljniji?
+6,73 €
+8,29 €
Preuzmi aircash aplikaciju, besplatna je!

* u aircash aplikaciju se upisuje iznos u kunama (HRK). Banka koja je izdala vašu karticu radi konverziju valute po najpovoljnijem tečaju za vas, stoga je ovo približan izračun.
** primjeri su rađeni sa stvarnim podacima na dan 20.10.2017. Uzimane su u obzir naknade i tečajevi vodećih njemačkih banaka (Deutsche, HVB, DKB) i HR banaka. Za usporedbu su korištene naknade renomiranih internacionalnih agenata za prijenos novaca i banaka.

Uz aircash ne samo da će novac doći odmah nego će biti jeftinije više od 6 eura od ostalih opcije. Na većim iznosima razlika je i bitno veća. Za druge Europske zemlje i Ameriku ove usporedbe su još više u korist aircasha.

Po kojem tečaju?

Bitno je naglasiti da se u aircash aplikaciju uvijek upisuje iznos u kunama koji želimo da primatelj u Hrvatskoj primi. Pošiljatelju, koji plaća karticom, će njegova banka napraviti konverziju u euro, dolar, franak ili bilo koju valutu, po službenom tečaju banke pošiljatelja. U gornjoj tablici su dane usporedbe koristeći tečajeve nekih najvećih njemačkih banaka.

aircash je

BRZ

…par sekundi je dovoljno za slanje novca bez obzira koji je dan i koji sat.

SIGURAN

…uz nove tehnologije koje čuvaju tvoj novac

JEDNOSTAVAN

…kao slanje sms poruke… U 3 klika pošalji novac.

UZ TEBE

…i kad novčanik nije. Novac je u tvom mobitelu, u aircash aplikaciji

Bilo kad i bilo gdje aircash je uvijek uz tebe na tvom mobitelu!

Još nemaš aircash? Preuzmi ga odmah na Google Play-u i App Store-u, besplatno je.

Back to top