Skip to main content
<
Blog

S Aircash karticom spremni za nadolazeći najpoznatiji shopping event

Već nekoliko godina unazad obilježava se najpoznatiji svjetski shopping event „Black Friday“ na koji teško možemo ostati ravnodušni. Većina Amerikanaca cijelu godinu iščekuje ovaj dan, a američki trend velikom brzinom postao je trend i u Hrvatskoj. Kada pomislimo na „Crni petak“ asocijacija nam je odmah na velike akcije u najdražim dućanima, a oduševljenje je jednako i kod muškaraca kao i kod žena. Dok je kod žena želja za shoppingom uvijek ista, veliki popusti od 50% i više u sportskim dućanima kao i dućanima elektronike i sličnih, definitivno i  muškarce ne mogu ostaviti imunima kada je u pitanju ovaj dan.

„Black Friday“ ili „Crni petak“ ove godine dolazi 26. studenog što simbolizira početak bezbroj popusta i ponuda u najpoznatijim trgovačkim lancima. Čak i najveći ljubitelji kupovine će priznati da su gužve u trgovinama, dugi redovi i ograničena ponuda glavni razlozi zašto se sve više kupaca  odlučuje za kupovinu putem interneta, a potaknuti pandemijom koronavirusa i neizvjesnošću, mnogi rade i velike online akcije. Kao prednost kupnje preko interneta uglavnom se navodi veća ponuda asortimana kojeg nedostaje u dućanima, ali isto tako kao najveći nedostatak navodi se nesigurnost u takav način kupnje!

U situaciji si da ne stigneš hodati po dućanima za Black Friday, a imaš samo gotovinu, nikada nisi kupovao online ili jednostavno imaš loše iskustvo kupnje karticama, strah te koristiti bankovnu ili kreditnu karticu jer znaš mnogo slučaja krađe kartičnih podataka? Iz tog razloga na financijsko tržište stigla je novost, a to je Aircash Mastercard kartica koja je vezana uz Aircash mobilni novčanik, a primjenjiva je na milijunima lokacija: na internetu, u trgovinama, na bankomatima.

Posjeti najbliži kiosk Tiska, iNovina ili benzinsku postaju Ine i kupi karticu za samo 30 kuna i tamo uplati gotovinu putem Aircash aplikacije i plaćaj Aircash karticom bez straha od zloporabe ili krađe.

Aircash kartica namijenjena je za Internet kupovinu i plaćanje na prodajnim mjestima u cijelom svijetu bez naknada pri plaćanju i nadoplati kartice/Novčanika te bez troškova održavanja. Tako uz Aircash Mastercard karticu Internet kupovinu obavljaš sigurno i bez naknade te bez višesatnih čekanja u redovima na blagajnama, a velike akcije povodom „Crnog petka“  koristiš iz vlastitog doma. U slučaju da ne želiš potrošiti velike iznose novca na shopping, ali jednostavno nemaš osjećaj potrošnje jer plaćanje vršiš karticom. Aircash je mislio i na to. Odlična prednost je što vlastiti novčanik može sadržavati više Aircash kartica, a na svakoj od njih se mogu postaviti limiti potrošnje, ograničenja isplate na bankomatima ili online kupovina. Osim toga, kartica tj. Novčanik se uvijek može napuniti: gotovinom, kartičnim i bankovnim uplatama te primitkom sredstava na Aircash.

Još nešto! Aircash je uvijek pun iznenađenja i poklona, zato trk na naš Instagram profil gdje je situacija napeta. Odgovori na pitanje i osvoji poklon bon od 500 kuna. Požuri jer nagradni natječaj traje do 25.11.2021. Zaigraj i ti! Jer je uz Aircash sve brže i bolje!