Putovanja su ključ prave sreće

Kakav god odmor preferirali, miljama udaljene destinacije ili one u krugu par kilometara, univerzalna je istina da putovanja usrećuju ljude.

Putovanje je uvijek čarobno iskustvo koje nas trajno obogaćuje, međutim njegovo planiranje nerijetko izaziva stres. Prilikom planiranja putovanja često se nametnu pitanja poput: Kako da uštedim novac za putovanje? Koliki si trošak mogu priuštiti, i u konačnici – Odakle uopće krenuti? Ako se dogodi da na putovanje idete bez temeljitog planiranja ili nedovoljnog budžeta, sasvim je razvidno da će vaša avantura biti više stresne, nego li opuštajuće naravi.

Od izbora destinacije do pakiranja kofera i motanja sendviča, pokreće se pitanje i o samim troškovima puta. Naplata cestarine, parkinga i odmaranje na usputnim autocestovnim oazama često nam ukradu dodatnog vremena, a i opterete naše novčanike.

Mi smo stvorili aplikaciju koja ti omogućuje korištenje raznih usluga koje ti prije svega štede vrijeme, obogaćuju i pojednostavljuju život, te osiguravaju dodatne pogodnosti. Stvorili smo Aircash!

Po pitanju putovanja, Aircash je tu pravi znalac.

Zaljubljenici u putovanja vole prijeći što više kilometara, ali i skratiti rutu kako bi što prije došli na željenu destinaciju. Vožnja autocestom često je najbolji izbor za brže i jednostavnije osvajanje kilometara, ali tim odabirom vožnje potrebno je platiti dodatne troškove kao što je za primjer naplata cestarine. Osim naplate cestarine, u vrijeme sezone, često se najveći problem nalazi u dugačkim kolonama i izgubljenom vremenom ,ali ne brini,  Aircash ima rješenje za tebe!

Ako uzmemo za primjer putovanja unutar Hrvatske i korištenje autocesta, trošak cestarine na relaciji Zagreb-Split iznosit će 180 kuna za prijeđenih 409 kilometara, a u najboljem slučaju vaš put će trajati 4 h i 30 min. Što u slučaju ako se vaš put oduži čekajući na naplatnim kućicama satima u koloni kako bi platili cestarinu ili odmičući se sa strane kako bi pokušali nadoplatiti svoj ENC uređaj? Takav scenarij nije poželjan kod vrsnih putnika, zato smo ti omogućili da jednim klikom nadoplatiš svoj ENC uređaj i istovremeno uštediš svoje dragocjeno vrijeme i novac. Pri korištenju Aircash aplikacije dodatno ćeš zaraditi 50 kuna i ostvariti minimalni popust od 21,74%. Osim zadovoljavajuće matematike nemjerljivo je dragocjeno ušteđeno vrijeme, zato našim korisnicima omogućavamo trenutačne provedbe svih transakcija unutar aplikacije. Putovati je lako, a sada s Aircashom znaš i kako!

Učini svoje putovanje zabavnijim i jeftinijim koristeći Aircash aplikaciju.

Iako je uvriježeno mišljenje kako su putovanja skupa i da zahtijevaju velika financijska izdvajanja, dobrim planiranjem isto se može izbjeći i putovanje uopće ne mora biti financijski zahtjevno. Elektronička naplata cestarine (ENC) metoda je beskontaktne naplate bez posredovanja blagajnika, a proces naplate cestarine odvija se pomoću ENC uređaja smještenog na vjetrobranskom staklu vašeg vozila i antene na naplatnoj stazi. Tu zgodnu napravu donijelo nam je doba moderne tehnologije, a mi ti donosimo aplikaciju koja ti pruža uživanje u zabavnim i platnim uslugama.

Preuzmi Aircash!

Kako tehnologija utječe na samo putovanje i ima li mjesta za uštedu?

Svijet postaje viralan na mnogo načina pa ćete se složiti da i „virtualni novac“ postaje dio svakodnevnice . Naša aplikacija omogućava svim korisnicima trenutačno plaćanje, isplatu i korištenje raznih usluga koje omogućavaju uštedu i jednostavnije funkcioniranje u životu. Kod putovanja, osim troškova prijevoza,  uvijek se nađe dodatni trošak kao naprimjer plaćanje parking mjesta, a današnje postojane opcije plaćanja pružaju razne mogućnosti. U moru opcija, Aircash ti nudi najbrži i najjednostavniji način plaćanja parkinga. Nakon što prvi puta uneseš registarske podatke automobila, nadalje nastavljaš korištenje i to samo jednim klikom, bez naknade. Osim jednostavnosti i brzine plaćanja, prvi prvom plaćanju nagrađujemo te s dodatnih 10 kuna na Aircash novčaniku. Usluga je trenutno ostvariva u Zagrebu, a uskoro će biti i u cijeloj Hrvatskoj. Uz našu aplikaciju zaboravite o traženju kontakt broja za plaćanje parkinga ili drugih kompliciranih opcija, brigu o plaćanju parkinga za vas preuzima Aircash, a na vama je da jednim klikom potvrdite plaćanje.

Osim uštede vremena i novca, možemo reći da naš sustav obogaćuje i tvoj novčanik.  Moderna tehnologija je današnjem čovjeku postala najbolji prijatelj, iako nas često odmiče od ljudi, ipak je ona ta koja nam maksimalno olakšava izvođenja zadataka tijekom dana. Mi smo za tebe stvorili jednu aplikaciju unutar koje jednim klikom izvršavaš sve što ti je potrebno.

Dok živimo, putujemo

Putovanja mijenjaju način na koji gledamo svijet, ali i način na koji gledamo sebe. Dokazano je da manje žalimo za novcem potrošenim na putovanja, nego na materijalne stvari, a iskustva koja pritom dobijemo nas obogaćuju i ostavljaju uspomene za čitav život. Uz Aircash putovanja također zahtijevaju  trošak, ali u ovom slučaju trošak donosi dodatni novac. Kako bi uživao u svim mogućnostima naše aplikacije, preuzmi  Aircash aplikaciju i doživi novu dimenziju putovanja.

Back to top