Skip to main content
<
Blog

Prvi izlazak s Aircash Mastercard karticom

Aircash Mastercard kartica

Poznato je da su jesenski i zimski mjeseci u znaku novih filmova i serija, a mjesec studeni je posebno poznat po održavanju Zagreb Film Festivala.

Ove godine se ZFF održava 19. put i donosi bogatu ponudu u kojoj ćete sigurno naći nešto po vašem ukusu. ZFF će se održati od 14. do 21. studenoga u Kinu SC, kinu Tuškanac, Teatru &TD, Uraniji i HUB-u 385, ali i na online platformama kinoeuropa.hr i croatian.film.

Na ovogodišnjem ZFF-u imat ćete priliku uživati u  filmovima koji su osvojili brojne nagrade, izdvojili bi pobjednika ovogodišnjeg Berlinalea „Najgora osoba na svijetu“  u režiji slavnog rumunjskog redatelja Radua Judea.

Tu je i novi film norveškog redatelja Joachima Triera “Kutija” proglašen obveznim štivom za “izgubljene” milenijalce te novi filmovi venecuelanskog majstora Lorenza Vigasa i laureata 14. ZFF-a, egipatskog redatelja Mohameda Diaba.

U narednim danima uživajte u različitim žanrovima filmova i serija, ali i u filmskim projektima i predavanjima brojnih renomiranih stručnjaka i novih filmskih talenata.

Aircash kartica

Prodaja ulaznica na lokacijama počinje 14. studenoga na blagajni kina SC i blagajni kina Tuškanac. Ako se pak odlučite za online kupovinu karata, zakoračite u sigurnu kupnju s Aircash Mastercard karticom koju možete kupiti na svim lokacijama Tiska, Ine i iNovina za samo 30 kn. Namijenjena je za Internet kupovinu i plaćanje na prodajnim mjestima u cijelom svijetu bez naknada pri plaćanju i nadoplati kartice/Novčanika te bez troškova održavanja.

U ovoj ludoj godini, koja je sve okrenula naopačke, to se čini kao idealna prilika za dobar izlazak. Izaberi film po svom guštu i bez puno priče uživaj u filmu i dobrom društvu.

Aircash, i brže i bolje!