Pozovi frendove i doznaj kako uz Aircash možeš zaraditi 50 kuna!

Imaš frendove koji ne koriste Aircash aplikaciju? Sad je idealna prilika da iskoristiš super akciju i mogućnost koju ti daje Aircash – od 17. lipnja svi korisnici imaju mogućnost zaraditi 50 kuna za svaka tri prijatelja koja prihvate tvoj poziv, kreiraju Aircash profil i na Aircashov digitalni novčanik uplate minimalno 10 kuna.

Besplatno preuzmi Aircash aplikaciju

Zanima te kako to funkcionira?

Kao i sve u Aircashu, jednostavno sigurno i lako 🙂

  1. Klikni pozovi prijatelje
  2. Klikni “Pozovi iz kontakata”.

U rubrici “Na čekanju” imat ćeš uvid u sve pozvane kontakte i njihovom statusu dok će se u rubrici “Zarađeno” nalaziti svi kontakti koji su prihvatili tvoj poziv, kreirali profil i napravili minimalnu uplatu od 10 kuna. Ako ih imaš troje, čestitamo! Upravo si zaradio 50 kuna, koje ti daruje Aircash. Za svaka tri prijatelja koja ispune ove uvjete, Aircash će ti uplatiti 50 kuna na tvoj Aircash digitalni novčanik.

Budi super frend i počasti ekipu, a za novac ne moraš brinuti jer te Aircash nagradio. Ako su ti cuge s prijateljima pomalo dosadile, predlažemo ti adrenalinski izlet na rafting ili kanuing na, primjerice, jednoj od kristalno čistih karlovačkih rijeka. Kanuing je idealna prilika da doživite rijeku, a ako ste željni avanture, rafting je idealna aktivnost za vas i vašu ekipu. Rafting na Mrežnici možete pronaći već za 150 kuna, a na brzacima rijeke provest ćete minimalno četiri sata. Kanuing na Kupi idealan je za sve one koji se vole opustiti u prirodi, zato skupite ekipu, rezervirajte termine i ne zaboravite mobitel jer uz Aircash aplikaciju možeš vrlo jednostavno i lako nadoplatiti i svoj ENC uređaj.

Preuzmi Aircash aplikaciju za svoj pametni telefon!

Back to top