Možeš li do novca na bankomatima bez kartice?
…uz Aircash možeš!

Mobilna aplikacija – najsigurnije sredstvo plaćanja

U ovim izvanrednim okolnostima unesene su promjene u svakodnevicu svih nas, a mijenjanje navika postalo je oružje u borbi protiv izazova korona virusa. Socijalna distanca i nova pravila zaštite pri životnom funkcioniranju poželjne su manire ponašanja, a u mnoštvu dnevnih zadataka susrećemo se i s izazovom kako od kuće obavljati određena plaćanja koja samo naizgled zahtijevaju napuštanje sigurnog doma.

Beskontaktno plaćanje zamjenjuje upotrebu gotovine, smanjuje rizike manipulacije te podrazumijeva veću sigurnost provedbe plaćanja, zato ti predstavljamo aplikaciju koja savršeno zadovoljava sve potrebne mjere zaštite, dok u normalnim okolnostima olakšava izvršavanje svakodnevnih zadataka.

Aircash – prvi hrvatski digitalni novčanik omogućava isplatu na PBZ bankomatima

Aircash je jednostavna, brza i sigurna aplikacija koja omogućuje svojim korisnicima da spreme novac nas svoj digitalni Aircash novčanik te novcem iz novčanika samo jednim klikom trenutačno pošalju novac drugim korisnicima unutar zemlje ili iz inozemstva.

Sama uplata novca na Novčanik vrši se samo jednim klikom putem kreditnih i debitnih Visa, Maestro i MasterCard kartica iz Hrvatske i inozemstva ili gotovinom na svim kioscima Tiska te na svim Ina i Tifon benzinskim postajama diljem Hrvatske i to bez ikakve naknade.

Slanje novca se vrši unosom iznosa i broja telefona primatelja, a sam proces je gotov za svega nekoliko sekundi. Transakcija je trenutačno vidljiva, a isplata je ostvariva na svim PBZ bankomatima diljem Hrvatske. Za ovu vrstu isplate nije potrebno biti klijent banke niti je potrebna kartica. Potrebno je samo unijeti kod iz aplikacije i trenutačno preuzeti novac.

Trenutačno pošalji novac na najbrži način uz minimalnu naknadu

Aircash aplikacija svakim klikom odiše jednostavnošću, sigurnosti i brzinom upravljanja neovisno o vremenu i mjestu gdje se korisnik nalazi. Sredstvima koja se nalaze na novčaniku raspolaže po želji, a iznose koje šalje bilo kojim drugim korisnicima ili plaća usluge transferiraju se trenutačno i to uz samo jedan klik. Osim slanja i primanja novca, Aircash omogućava i plaćanje usluga parkinga, nadoplate ENC-a, kupnje bonova svih telekom operatora, uplate i isplate s lutrija i pružatelja igara na sreću te kupnju Playstation bonova.

 

Naknade pri slanju novca je minimalna i iznosi 1%.

Besplatno preuzmi Aircash aplikaciju

Poduzmi sve mjere opreza i iskoristi mogućnosti koje ti pruža Aircash aplikacija.