OSTANI DOMA

Budi i ti jedan od heroja ove priče i djeluj iz svog doma! Neka tvoja supermoć u ovoj borbi bude što uspješnije vođenje života uz poštivanje svih protupandemijskih mjera, a to vrlo jednostavno možeš uz Aircash!

Spasi svijet s kauča

Došla su vremena koja od nas zahtijevaju maksimalnu odgovornost. Ostanak građana u svojim domovima tijekom aktualne globalne i zdravstvene krize je imperativ, a vlastiti angažman moramo postizati iz udobnosti svog doma  kako bismo pomogli ozdravljenju svih oboljelih te na taj način spriječili daljnje širenje virusa.. Možda nisi osoba koja je sklona praćenju trendova, ali ovo je trend koji si obavezan popratiti  za dobro svojih bližnjih i sebe samog.

Iako je pomalo nevjerojatno kako se svijet u 21. stoljeću na nekoj razini zaustavio, u ovim izvanrednim okolnostima aplikacije koje su nam možda nekoć služile povremeno ili kao zabava, danas su glavne stavke s kojima počinjemo i završavamo dan u svrhu što jednostavnijeg i sigurnijeg izvršavanja životnih obveza.

Naša aplikacija ti omogućuje da jednim klikom uz minimalne naknade izvršiš novčane transakcije i koristiš usluge Aircash partnera u bilo kojem trenutku i to iz udobnosti svog doma.

Ukoliko koristiš ovaj način plaćanja  iz svog naslonjača, možemo te već sada svrstati u grupu odgovornih građana. Uz nemjerljivu uštedu vremena i mnoštvo opcija koje ti Aircash pruža,slobodno možemo reći da ćeš nakon prvog korištenja biti očaran slobodom i brzinom upravljanja novcem.

Besplatno preuzmi Aircash aplikaciju

Aircash 24/7 uz tebe

U doba kada je svijetom zavladao Covid 19, svi smo na određeno vrijeme prisiljeni promijeniti svoju svakodnevnicu. Osim uskraćivanja određenih životnih navika kao što su sport, duge šetnje ili izlasci s prijateljima, susrećemo se i sa izazovom kako od kuće obavljati određena plaćanja koja samo naizgled zahtijevaju napuštanje sigurnog doma.

Takav izazov pred kojim si se našao sigurno zaslužuje podršku 24/7 uz što sigurnije i efikasnije provođenje željenih transakcija, zato ti predstavljamo naše usluge koje će ti olakšati svakodnevnicu.

Aircash ti pruža najsigurnije, najjednostavnije i najbrže slanje i primanje novca uz mogućnost korištenja široke lepeze usluga.

Sama uplata novca na Novčanik vrši se samo jednim klikom putem kreditnih i debitnih Visa, Maestro i MasterCard kartica iz Hrvatske i inozemstva ili gotovinom na svim kioscima Tiska i  Ina benzinskim postajama diljem Hrvatske i to bez ikakve naknade.

Kada je Novčanik spreman za korištenje, vrijeme je za uživanje u svim mogućnostima Aircash aplikacije.

Trenutačno i samo jednim klikom možeš:

  1. poslati novac iz zemlje i inozemstva u Hrvatsku uz naknadu od samo 1%
  2. kupiti PlayStation bon
  3. nadoplatiti bon (Simpa ili bonbon)
  4. uplatiti na račune partnera igara na sreću (SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Germania, Admiral, Arena Casino, Rizk)
  5. nadoplatiti ENC uređaj uz popuste od najmanje 21,74%
  6. platiti parking

Dodatna pogodnost korištenja Aircasha nalazi se pri prvim nadoplatama. Primjerice, pri prvoj kupnji PlayStation bona ostvaruješ dodatnih 10 kuna, pri prvoj nadoplati ENC uređaja ostvaruješ dodatnih 50 kuna na svom Aircash novčaniku!

Uvijek si želio biti heroj koji će promijeniti svijet?

Ovo nije priča u kojoj  ćeš biti samo heroj ulice, ovo je tvoja priča u kojoj  svojim djelovanjem možeš spasiti svijet.Zato poduzmi sve mjere opreza i iskoristi mogućnosti koje ti pruža Aircash aplikacija.

#ostanidoma uz Aircash!

Besplatno preuzmi Aircash aplikaciju

Back to top