Skip to main content
<
Blog

Osiguraj karte za film „Eternals“ s Aircash Mastercard karticom

Nakon napornog i stresnog dana, odlazak u kino jedno je od boljih načina za opuštanje svih filmoljubaca, posebno studenata koji su imali naporan dan na fakultetu i jednostavno žele odmoriti „glavu“ uz neki dobar film! Jeste li čuli da je u kina došao novi film o superjunacima „Eternals“, koji je na hrvatski preveden kao „Vječnici“? O prijevodu se u zadnje vrijeme mnogo spekuliralo, no pustimo to jezikoslovcima i fokusirajmo se na film 😊

Besmrtni superjunaci, svako od njih poseban je po svojoj energiji , imaju za cilj obraniti život na Zemlji. Iz tog razloga se otkrivaju i izlaze iz sjene kako bi se usprotivili Deviantu, najstarijem neprijatelju čovječanstva. U novom Marvelovom filmu veliko iznenađenje je činjenica da su glavne uloge utjelovile Angelina Jolie i Salma Hayek što je zasigurno potaknulo dodatnu želju za filmom, posebno kada su u pitanju muškarci 😉

Dogovorio si mušku večer i odlučio otići s ekipom na Eternalse da vidiš kako Angelini i Salmi stoje uloge superjunakinja. Malo si uranio i dok čekaš društvo vidiš kako se stvara gužva ispred blagajne. Ekipe nema i lagano raste nervoza da ćeš ostati bez ulaznica, a kao student nemaš dovoljno novca da kupiš karte za sve. Tu na scenu dolazi Aircash, prvi hrvatski mobilni novčanik! Dečki ti pošalju novac koji ti je istog trenutka na raspolaganju u tvom Novčaniku kao i na Aircash Mastercard kartici. Kupiš ulaznice, platiš karticom i osiguraš svima mjesta za kino predstavu.

Ako nemaš Aircash karticu trk na bilo koji Tisak, Inu ili iNovine, kupi je za samo 30 kuna i plaćaj na svim prodajnim mjestima u cijelom svijetu bez naknada pri plaćanju i nadoplati kartice/novčanika te bez troškova održavanja.

Podsjetimo, Aircash je mobilna aplikacija i jedini mobilni novčanik koji nudi uvijek dostupnu gotovinu isplatom na više tisuća mjesta u Hrvatskoj, slanje i primanje novca, plaćanje raznih usluga direktno iz aplikacije kao što su plaćanje parkinga, kupovinu telekom i PlayStation bonova, nadoplatu ENC uređaja uz prikaz stanja na vašem računu uz naravno sve popuste vezane na vaš HAC ili ARZ račun, plaćanja računa, kupovinu ulaznica za sportske i kulturne događaje, kupovinu karata za trajekte i katamarane kao i kupovinu autobusnih karata za sve relacije u zemlji i inozemstvu. Uplata na novčanik je bez naknade, gotovinom na svim Ina i Tifon benzinskim postajama, na svim kioscima Tiska ili putem Mastercard, Maestro i Visa kartica.

Uživaj u filmu i brže i bolje, Aircash!