Odigraj svoju sretnu kombinaciju uz Aircash aplikaciju te najbrže i najsigurnije isplati dobitak

Odigraj i isplati uz Aircash!

Svi zaljubljenici u lov na sreću znaju da im je osim dobitne kombinacije najpotrebniji jednostavan, brz i siguran način uplate na svoje Internet račune i trenutačne isplate dobitaka.

U mnoštvu opcija uplata i isplata, naravno da si čuo za Aircash aplikaciju putem koje možeš trenutačno i samo jednim klikom nadoplatiti svoj račun kod svih pružatelja igara na sreću, a jednostavnost i sigurnost upravljanja aplikacijom trajno osvaja sve korisnike.

Kada koristiš Aircash za uplate i isplate, to znači da da cijeniš i sigurnost i privatnost, jer sam uživaš u svojoj igri u diskreciji.

Besplatno preuzmi Aircash aplikaciju

Jednim klikom do uplate

Putem Aircash aplikacije uplata je moguća na Internet račune Super Sporta, PSK, Hrvatske Lutrije, Germanie, Admirala i Arena Casina i to odmah, sa samo jednim klikom.

Kako bi nadoplatio svoj račun, potrebno je imati sredstva na svom Aircash novčaniku, koja možeš položiti gotovinom na svim kioscima Tiska i na Ina benzinskim postajama diljem Hrvatske ili putem svih kreditnih i debitnih Visa, Maestro i MasterCard kartica iz Hrvatske i inozemstva. Podatke o kartici spremaš samo prvi puta, a svaki slijedeći plaćaš samo jednim klikom. Svi navedeni načini su trenutačni i naravno bez ikakve naknade 😊. Za Uplatu na svoj Internet račune, unutar Aircash aplikacije treba izabrati opciju Usluge te u popisu kliknuti željenog partnera, unijeti iznos i korisničko ime ili e-mail te potvrditi uplatu. Korisničko ime ili e-mail unose se samo prvi puta, a svaki sljedeći puta uplata se obavlja jednim klikom 😊.

Na bankomatu do isplate

Inovativna mogućnost isplate na svim PBZ bankomatima je ono što Aircash čini najpopularnijim načinom isplate s Internet računa svih pružatelja igara na sreću: Super Sporta, PSK, Hrvatske Lutrije, Germanie, Admirala  i Arena Casina. Za isplatu je potrebno samo jednim klikom prebaciti novac s Internet računa partnera u Aircash novčanik, a potom generiranim kodom u bilo kojem trenutku doći do gotovine na bilo kojem PBZ bankomatu. U svega par sekundi s Internet računa do gotovine, a nije potrebno biti klijent banke, nije potrebno imati bilo kakvu karticu. I nema naknade, jer je u tijeku akcija 😊. A uvijek možeš otići i do Tiska ili Ine po svoje dobitke.

Aircash – sve što ti treba

Zadatak igrača je osmisliti dobitnu igru i prepustiti se čarima odigravanja, a Aircash je taj koji ti osigurava željenu sigurnost i privatnost.

Popularan i prepoznatljiv način za uplate i isplate krije se unutar naše aplikacije, zato i ti preuzmi Aircash app na Google Play ili App Storeu i uživaj u svim mogućnostima koje ti pruža Aircash aplikacija.

Besplatno preuzmi Aircash aplikaciju

Back to top