Skip to main content
<
Blog

Igraš online? Saznaj kako uplatiti i isplatiti dobitak

Svi zaljubljenici u lov na sreću znaju da im je osim dobitne kombinacije najpotrebniji jednostavan, brz i siguran način uplate na svoje Internet račune i trenutačne isplate dobitaka.

Kada koristiš Aircash za uplate i isplate, to znači da cijeniš sigurnost i privatnost jer sam uživaš u svojoj igri u diskreciji. Tvoja uplata i isplata je tvoja stvar i ne dijeliš je ni s kim.

Besplatno preuzmi Aircash aplikaciju

Jednim klikom do uplate

Putem Aircash aplikacije uplata je moguća na Internet račune kod svih pružatelja u Hrvatskoj poput SuperSporta, PSK, Hrvatske Lutrije, Germanie, Admirala, Rizka, Arena Casina, Senatora i to odmah, samo jednim klikom.

Kako bi nadoplatio svoj račun, potrebno je imati sredstva na svom Aircash novčaniku, koja možeš položiti gotovinom na svim kioscima Tiska i na Ina i Tifon benzinskim postajama diljem Hrvatske ili putem svih kreditnih i debitnih Visa, Maestro i MasterCard kartica iz Hrvatske i inozemstva. Podatke o kartici spremaš samo prvi puta, a svaki sljedeći plaćaš samo jednim klikom. Svi navedeni načini su trenutačni i naravno bez ikakve naknade 🙂 Za uplatu na svoje Internet račune, unutar Aircash aplikacije treba izabrati opciju Usluge te u popisu kliknuti željenog partnera, unijeti iznos i korisničko ime ili e-mail te potvrditi uplatu. Korisničko ime ili e-mail unose se samo prvi puta, a svaki sljedeći puta uplata se obavlja jednim klikom 🙂

Na bankomatu do isplate

Inovativna mogućnost isplate na svim PBZ bankomatima je ono što Aircash čini najpopularnijim načinom isplate s Internet računa svih pružatelja igara na sreću: Super Sporta, PSK, Hrvatske Lutrije, Germanie, Admirala, Rizka, Arena Casina i Senatora. Za isplatu je potrebno samo jednim klikom prebaciti novac s Internet računa partnera u Aircash novčanik, a potom generiranim kodom u bilo kojem trenutku doći do gotovine na bilo kojem PBZ bankomatu. U svega par sekundi s Internet računa do gotovine, a nije potrebno biti klijent banke, nije potrebno imati bilo kakvu karticu. A uvijek možeš otići i do Tiska ili na Ina i Tifon benzinske postaje po svoje dobitke.

Besplatno preuzmi Aircash aplikaciju