Možeš li do novca na bankomatima bez kartice i naknade?

…uz Aircash možeš!

Mobilna aplikacija – najsigurnije sredstvo plaćanja

Mobilne aplikacije u suvremenom životu često su nam služile kao zabava ili kao prećac za korištenje određenih usluga, a u današnjem vremenu one su postale sredstvo pojednostavljenog življenja.

Samo se prisjetite koliko puta vam se dogodilo da nemate vremena ili volje za obavljanje uplatnih ili platnih transfera, a gorilo vam je pod nogama od potrebe za što bržim izvršenjem?

U ovim izvanrednim okolnostima unesene su promjene u svakodnevicu svih nas, a mijenjanje navika postalo je oružje u borbi protiv izazova korona virusa. Socijalna distanca i nova pravila zaštite pri životnom funkcioniranju poželjne su manire ponašanja, a u mnoštvu dnevnih zadataka susrećemo se i s izazovom kako od kuće obavljati određena plaćanja koja samo naizgled zahtijevaju napuštanje sigurnog doma.

Napokon se možete opustiti jer danas vam predstavljamo uslugu slanja novca putem Aircash aplikacije koja vam pruža najjednostavnije slanje i podizanje gotovine bez naknade, a cijeli proces se izvrši samo jednim klikom.

Aircash – prvi hrvatski digitalni novčanik omogućava isplatu na PBZ bankomatima i to bez naknade

Ostvarenje financijskog blagostanja zahtijeva visoku razinu financijske pismenosti, samokontrole i mnogo odricanja, a za postizanje takvog puta bitno je pripaziti na startne korake pri upravljanju novcem. Aircash je idealna aplikacija na kojoj možeš pohraniti svoj novac i upravljati s njim u bilo kojem trenutku, a jednostavnost izvršavanja transakcija i korištenja raznih usluga bazirana je na beskontaktnoj i trenutačnoj provedbi za što je potreban samo jedan klik.

Beskontaktno plaćanje zamjenjuje upotrebu gotovine, smanjuje rizike manipulacije te podrazumijeva veću sigurnost provedbei evidencije plaćanja, zato ti predstavljamo aplikaciju koja savršeno zadovoljava sve potrebne mjere zaštite, dok u normalnim okolnostima olakšava izvršavanje svakodnevnih zadataka.

Aircash je jednostavna, brza i sigurna aplikacija koja omogućuje svojim korisnicima da spreme novac nas svoj digitalni Aircash novčanik te novcem iz novčanika samo jednim klikom trenutačno pošalju novac drugim korisnicima unutar zemlje ili iz inozemstva.

Sama uplata novca na Novčanik vrši se samo jednim klikom putem kreditnih i debitnih Visa, Maestro i MasterCard kartica iz Hrvatske i inozemstva ili gotovinom na svim kioscima Tiska i Ina benzinskim postajama diljem Hrvatske i to bez ikakve naknade.

Slanje novca se vrši unosom iznosa i broja telefona primatelja, a sam proces je gotov za svega nekoliko sekundi. Transakcija je trenutačno vidljiva, a isplata bez naknade je ostvariva na svim PBZ bankomatima diljem Hrvatske. Za ovu vrstu isplate nije potrebno biti klijent banke niti je potrebna kartica. Potrebno je samo unijeti kod iz aplikacije i trenutačno preuzeti novac.

Trenutačno pošalji novac na najbrži način uz minimalnu naknadu

Aircash aplikacija svakim klikom odiše jednostavnošću, sigurnosti i brzinom upravljanja neovisno o vremenu i mjestu gdje se korisnik nalazi. Sredstvima koja se nalaze na novčaniku raspolaže po želji, a iznose koje šalje bilo kojim drugim korisnicima ili plaća usluge transferiraju se trenutačno i to uz samo jedan klik. Osim slanja i primanja novca, Aircash omogućava i plaćanje usluga parkinga, nadoplate ENC-a, kupnje bonova svih telekom operatora, uplate i isplate s lutrija i pružatelja igara na sreću te kupnju Playstation bonova.

Naknada pri slanju novca je minimalna i iznosi 1%, a primatelji pri isplati novca na bankomatima su oslobođeni svih naknada.

Besplatno preuzmi Aircash aplikaciju

Poduzmi sve mjere opreza i iskoristi mogućnosti koje ti pruža Aircash aplikacija.

Back to top