Gejmaj bez granica uz Aircash aplikaciju!

Kada imate slobodnog  vremena, rado se uhvatite konzole i igrate bez granica? Uz Aircash aplikaciju na najjednostavniji način kupi PlayStation bon i osiguraj sebi sate i sate zabave!

Video igrice: platforma ujedinjenja

U današnje vrijeme video igrice su u svom punom zamahu, gledajući razvijanje sadržaja i sveobuhvatne kvalitete, taj način igara postaje zanimljiv i dostupan za sve uzraste. Osim zabave, video igrice nam pružaju stjecanje novih vještina, učenje, socijalna razvijanja te povezivanja u mnogobrojnu zajednicu koja djeluje širom svijeta. Neminovno je da nam video igre pružaju jedan virtualni svijet kojeg prije svega možemo prilagoditi sebi, a nudi puno mogućnosti. Takvu opciju zabave imamo pravo kreirati i koristiti po vlastitom izboru, a jedino što nas u trenutku može zaustaviti je nedovoljno sredstava za plaćanje određenih usluga unutar igara. U širokoj ponudi prije svega ih dijelimo na one besplatne i plaćene.

Dok besplatne nude limitiranu verziju igrice, one plaćene pak pružaju puni doživljaj igranja te obuhvaćaju bogatu ponudu sadržaja. Kupovanje digitalnih igara uvijek je uzbudljiv, ali ne i jednostavan proces, pogotovo ako si ograničen s vremenom i načinom plaćanja.

Mi ti donosimo rješenje kako na što jednostavniji način, u bilo koje doba dana ili noći, možeš sebi ili svojim najmilijima osigurati dozu profi gejmanja i dodatno ostvariti brojne pogodnosti.

Zašto se za online igranje većine igara na PS4 mora plaćati pretplata?

Najkraći odgovor bio bi zato što sve igre s komponentnom mrežnog multiplayera imaju određene troškove, u prvom redu za održavanje servera. No, pravi razlog je u tome što korisnik pristupa mrežnoj infrastrukturi u koju se konstantno ulaže kako bi online igranje bilo što brže, stabilnije i sigurnije, a samim time i atraktivnije. Iako značajan dio stabilnosti i sigurnosti online komponente ovisi o samoj igri, odnosno njezinim serverima, PlayStation Network je temelj svega i bez njega nema igranja ni na kakvim serverima. Osim ove ponude igranja, postoji opcija besplatnog korištenja, ali je takav način na više razina ograničen te ne pruža maksimalno uživanje u čarima video igrica.

Besplatno preuzmi Aircash aplikaciju

Plaćanje i kupovina PlayStation bonova putem Aircash aplikacije

 

Između svih opcija plaćanja, Aircash ti nudi najjednostavniji put ka uspješnoj kupovini nove igre ili nekog dodatka i to samo jednim klikom i bez naknade. Potrebno je proći tri koraka kako bi se opustio u svojoj gejmerskoj avanturi:

Nakon što si uspješno aktivirao svoj Aircash novčanik, vrijeme je da unutar aplikacije klikneš na Usluge te odabirom rubrike PlayStation bon i klikom na KUPI dobivaš svoj bon, ali i dodatan novac!

Preuzimanjem bona te unosom serijskog broja u PlayStation store krećeš s kupovinom izabranih sadržaja, a uz Aircash imaš mogućnost 24/7 nadoplatiti svoj račun.

Igraj virtualno i zaradi stvarno

Svi gejmeri često požele da se mogu naći unutar svoje igrice i igranjem zaraditi stvaran novac, a iako ta priča u stvarnom životu zvuči nerealna, Aircash ti pruža i tu mogućnost!

Pri prvoj kupnji PlayStation bona nagrađujemo te s dodatnih 10 kuna na Aircash novčaniku, a u izborniku usluga imaš mogućnost raspolagati novcem kako i kada god ti to poželiš.

Gejmaj bez granica uz Aircash aplikaciju

Unutar Aircash aplikacije te očekuje široka lepeza usluga gdje uživanju nema kraja! Osim usluga slanja novca, nadoplate ENC uređaja ili telekom bonova, plaćanja parkinga ili uplate na račune partnera igara na sreću, uveli smo i mogućnost kupovanja PlayStation bonova i to samo jednim klikom. Naša aplikacija ti pruža najjednostavniji proces kupnje bonova i dodatno zaslađuje avanturu igranja. Pravi gejmeri znaju najbolji put ka igranju, Aircash!

Besplatno preuzmi Aircash aplikaciju

Back to top