Aircash Aircash & mojekarte.si - Aircash Skip to main content
<
News SL

Aircash & mojekarte.si

Odslej vstopnice za svoje najljubše dogodke na mojekarte.si plačaj s svojo aplikacijo Aircash 

“Skeniraj in plačaj” je sijajna rešitev, ki jo ponuja Aircash, za nakup vstopnic za najljubše dogodke na mojekarte.si, ki prihrani čas in olajša plačilo. Po izbiri želenega dogodka na strani mojekarte.si se plačilo izvede s skeniranjem kode QR s pomočjo aplikacije Aircash.  Potem je treba transakcijo potrditi s pomočjo mobilnega telefona, vstopnice pa so poslane na e-poštni naslov.

Vsakdanjih obveznosti in službe resnično ni enostavno odmisliti in se posvetiti trenutkom, ob katerih bi se morali sprostiti. Danes vse več ljudi rado sproščeno preživlja prosti čas po napornem dnevu v službi, zato obiskuje koncerte, tekme, gledališke predstave in druge za njih zanimive dogodke. Vsakdo ceni svoj čas, zato je najbolj praktična možnost, da svoje najljubše dejavnosti načrtuješ in hkrati plačaš, ne glede na to, ali je to na poti v službo ali medtem ko počivaš v naslanjaču.

Zahvaljujoč možnosti “Skeniraj in plačaj”, ki jo nudi Aircash, lahko kupci kupijo vstopnice za vse vrste dogodkov − od gledaliških predstav, opere, baleta, športnih in celo spletnih dogodkov. Skratka, to je najboljša možnost za vse, ki želijo enostaven in varen način za spletni nakup. Aircash je tukaj za njih ☺

Poleg tega, da omogoča enostaven in hiter nakup vstopnic, je ta način plačila idealna izbira, saj zanj ne potrebuješ niti bančne kartice niti ti ni treba vnašati podatkov. Aircash in mojekarte.si tako kupcem omogočajo, da enostavno in hitro plačajo svoje vstopnice na spletu, ne da bi morali uporabiti bančno kartico. Vsi, ki svoj čas radi preživljajo sproščeni, lahko sedaj uživajo v svojih najljubših dogodkih brez skrbi glede plačila vstopnic.