Živiš u Njemačkoj i šalješ novac u Hrvatsku?
Aircash je najbrža i najjeftinija opcija!


Aircash aplikacija ti omogućuje da na najbrži i najjednostavniji način trenutačno i iz cijelog svijeta uplatiš novac na Aircash novčanik te ga potom pošalješ obitelji i prijateljima bilo gdje u Hrvatskoj. I sve to u par sekundi.

Sama uplata novca na Aircash novčanik vrši se BEZ IKAKVE NAKNADE te samo jednim klikom putem kreditnih i debitnih Visa, Maestro i Mastercard kartica iz cijelog svijeta.

O uplati saznaj više ovdje.

Kada si napunio Aircash novčanik, novac odmah možeš poslati bilo kada i bilo kome samo jednim klikom i sredstva će u sekundi biti vidljiva na Novčaniku primatelja. I sve to uz najpovoljniju naknadu od samo 1% na poslani iznos.

O slanju novca saznaj više ovdje.

Primatelj novac sa svog Aircash novčanika može podići u gotovini na bilo kojoj Ina benzinskoj postaji ili na bilo kojem kiosku Tiska.

Preuzmi Aircash!

Pogledajte usporedbu troškova!

Preko bankeAgenti za prijenos novcaAircash
Kako se uplaćuje u Njemačkoj?Uglavnom u poslovnici bankeUglavnom u poslovnici agentaU mobilnoj aplikaciji, s 3 klika u samo par sekundi
Kada će stići novci u HR?za 1-2 radna dananajmanje 1 radni danOdmah
Želim da HR primatelj primi u kunama

≈ 26,66 €
Koliko Eura plaća pošiljatelj?
34,31 €
35,87 €
26,93 €
Koliko je Aircash povoljniji?
+7,38 €
+8,94 €
Preuzmi aircash aplikaciju, besplatna je!

* u Aircash aplikaciju se upisuje iznos u kunama (HRK). Banka koja je izdala vašu karticu radi konverziju valute po najpovoljnijem tečaju za vas, stoga je ovo približan izračun.
** primjeri su rađeni sa stvarnim podacima na dan 20.10.2017. Uzimane su u obzir naknade i tečajevi vodećih austrijskih banaka (Erste, Raiffeisen) i HR banaka. Za usporedbu su korištene naknade renomiranih internacionalnih agenata za prijenos novaca i banaka.


Saznaj kako postati Aircash korisnik, kako uplatiti na svoj  Aircash novčanik, kako dodati novu karticu za još brža plaćanja, kako isplatiti svoj novac na više tisuća lokacija diljem Hrvatske, kako poslati novce obitelji ili prijateljima te kako plaćati usluge (SuperSport, Hrvatska Lutrija, HAC, Playstation, parking, PSK, Germania, Arena Casino, Admiral, Rizk, Tele2, Simpa, bonbon, A1, Tomato, A-bon, …)