Skip to main content
<
Novosti

Posjeti slavne dubrovačke zidine, prošeći Stradunom i s Aircashem plati parking i zaradi!

U Dubrovniku se snimalo nekoliko sezona megapopularne serije Igra prijestolja, u kojoj je taj grad postao Kraljev Grudobran, a lokacije iz serije i dalje su među najpopularnijim turističkim atrakcijama. Za osmi nastavak franšize Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi, Dubrovnik je postao glamurozni galaktički grad Canto Bight, dok je u Robin Hoodu “glumio” srednjovjekovni Nottingham. Ako želite posjetiti slavne dubrovačke zidine ili samo prošetati Stradunom, najčešće pitanje koje se postavlja gdje se u Dubrovniku najpovoljnije parkirati?

Dubrovnik je podijeljen u četiri parking zone, nulta parking zona obuhvaća parking Iza Grada (parkiralište Pile), te Ulicu branitelja Dubrovnika (južnu stranu na dijelu od kućnog broja 19 do kućnog broja 23).

Prva zona obuhvaća parking u Ulici dr. Ante Starčevića, Vukovarskoj, Obali Stjepana Radića, te Ulici Nikole Tesle.

Druga zona su: Zagrebačka, Ulica Marija Perića, Petra Krešimira IV, Frana Supila, Vlaha Bukovca, Iza Grada (sjeverna strana ulice dio od ulaza Ploče do autobusne stanice prije parkinga Žičara, te od parkinga Žičara do spojne ceste Zagrebačka – Iza grada, i južna strana ulice dio ulaza u parking Žičara pa do ulaza u parking Tenis), te Ulica Don Frana Bulića.

Gdje se možete parkirati u trećoj i četvrtoj zoni, doznajte ovdje.

Suradnja Aircasha i Sanitata omogućuje ti da platiš parking samo jednim klikom! S Aircashom plati parking na najjednostavniji, najbrži i najpovoljniji način. Ako nisi korisnik Aircash aplikacije, preuzmi je!

Besplatno preuzmi Aircash aplikaciju

U samo tri koraka možeš brzo i sigurno platiti parking i to bez ikakve naknade:

  1. Preuzmi Aircash aplikaciju i kreiraj profil
  2. Napuni svoj Aircash novčanik.
  3. Trenutačno plati parking samo jednim klikom.

S Aircashom plati parking i na Rabu, u Vukovaru, Zagrebu, Splitu i Osijeku. Ne zaboravi, osim plaćanja parkinga, s Aircashom samo jednim klikom možeš: nadoplatiti ENC, platiti račune, nadoplatiti PlayStation bon i svoj telekom račun, isplatiti novac na svim PBZ bankomatima i to bez kartice, a ne moraš biti niti klijent banke, a imaš i mogućnost jednostavnog i brzog slanja i primanja novca iz Hrvatske, ali i inozemstva.

Besplatno preuzmi Aircash aplikaciju