Božićna akcija 5 za 50!

U blagdanskom raspoloženju odlučili smo počastiti naše vjerne i vrijedne korisnike još jednom Akcijom 5 za 50. Vrijeme je obitelji, veselja i radosti a uz ovu Božićnu akciju možeš se ponovno povezati sa svojim bližnjima (ili daljnjim) i usput nešto i dobiti pod bor.

Božićna akcija 5 za 50 – pravila!

Donosimo detalje Božićne akcije 5 za 50! Akcija će krenuti idući tjedan objavom na našoj Facebook stranici. Kao što većina vas zna, za sudjelovanje u akciji treba pozvati prijatelje koji će instalirati Aircash aplikaciju i kreirati profil. Za 5 prijatelja koji to naprave darujemo ti 50 kuna.

Prijatelje treba pozvati putem aplikacije – kada akcija krene, u izborniku aplikacije  će se pojaviti opcija za pozivanje prijatelja. Treba odabrati prijatelje i poslati im pozivnicu, oni će dobiti SMS poruku i u njoj link za preuzimanje aplikacije. Da bi imao uspješno pozvanog prijatelja, on mora instalirati aplikaciju, ali i kreirati svoj Aircash profil.

No, prije nego igra počne, donosimo detalje i kratka pravila Božićne akcije 5 za 50:

  • Svi koji su u prijašnjim rundama dobili barkod ne mogu opet dobiti novce (moramo dati priliku i drugima da nešto dobiju)
  • Jedna osoba može pozvati neograničen broj prijatelja, ali tek za 5 prijatelja koji se aktiviraju i kreiraju Aircash profil, pozivatelj će dobiti 50 kuna (treba aktivirati minimalno 5 ljudi da bi dobio novac)
  • Maksimalan iznos koji jedna osoba može dobiti je 50 kuna
  • Ako si u ranijim rundama sudjelovao, a nisi skupio 5 aktiviranih prijatelja pamtimo ti aktivirane ljude iz prošlih rundi akcije. Primjerice, ako si aktivirao 4 prijatelja u prošlim rundama, treba ti još samo jedna aktivirana osoba kako bi dobio 50 kuna
  • Pozivnica se ne može slati osobama koje već imaju aktivnu Aircash aplikaciju na svom mobitelu
  • U aktivirane osobe ne računaju se osobe koje su ranije kreirale profil pa ga deaktivirale i sada ponovno aktivirale. Računaju se samo nove osobe koje do sada nisu imale aktivnu Aircash aplikaciju na svom mobitelu
  • Ako netko dobije više pozivnica broji se onome tko je zadnji poslao pozivnicu bez obzira na to preko kojeg linka preuzme aplikaciju
  • Akcija traje dok ne podijelimo 100 barkodova po 50 kuna – prvih 100 osoba koje aktiviraju 5 prijatelja će dobiti 50 kuna. Na Facebook stranici ćemo obavještavati o napretku stoga prati našu FB stranicu.
  • Brojanje aktiviranih korisnika ide automatski i svi koji skupe 5 aktiviranih prijatelja dobit će obavijest da su uspjeli i osvojili 50kn. Stoga nema potrebe kontaktirati korisničku podršku za provjeravanje broja aktiviranih prijatelja.

Sve nagrade biti će isplaćene putem Aircash aplikacije najkasnije sljedeći radni dan od trenutka kada su napravljeni uvjeti za ostvarivanje dobitka.

Puno sreće želimo svima!

Back to top