Aircash COMPANIA AIRCASH ÎN TOP CINCI COMPANII DE TEHNOLOGIE CU CREȘTERE RAPIDĂ DIN EUROPA CENTRALĂ - Aircash Skip to main content
<
News RO

COMPANIA AIRCASH ÎN TOP CINCI COMPANII DE TEHNOLOGIE CU CREȘTERE RAPIDĂ DIN EUROPA CENTRALĂ

aircash_deloitte_fast_50

În fiecare an Deloitte recunoaşte companiile de tehnologie cu creștere rapidă, care impresionează prin rate de creștere spectaculoase. Programul Technology Fast 50 Central Europe identifică companiile de tehnologie cu cea mai rapidă creștere din Europa Centrală. În acest an, Aircash a obținut locul 4 și este recunoscută ca fiind una dintre cele mai importante companii de tehnologie din Europa Centrală, cu o creștere a veniturilor de aproape 6.000%.

După cum a declarat Jiri Sauer, directorul regional al programului Deloitte Technology Fast 50 pentru Europa Centrală, anul acesta a fost cel mai competitiv din istoria de 23 de ani a programului. „Am crezut că recordul de anul trecut nu va fi niciodată doborât. Dar acest lucru s-a întâmplat atât de repede incât reprezintă o dovadă puternică a importanței tot mai mari a companiilor de tehnologie în economie.”, a spus Sauer.

Faptul că programul din acest an a doborât recordul, având cele mai multe companii înscrise din ultimii 23 de ani, vorbește de la sine. Aircash este recunoscută ca fiind în primele cinci companii în domeniul tehnologiei cu creștere rapidă din Europa Centrală, din aproape 400 de companii care au intrat în programul Technology Fast 50 recunoscut la nivel global de Deloitte.

Pentru a intra în program, companiile au trebuit să indeplinească 4 criterii: să fie înființate în urmă cu cel puțin patru ani, să dețină tehnologie proprie vândută clienților prin produse care contribuie la majoritatea veniturilor operaționale ale companiei, să realizeze venituri operaționale anuale de 50 000 Euro în 2018, 2019, 2020 și venituri operaționale în anul curent (2021) de cel puțin 100 000 Euro, să aibă sediul în Europa Centrală. Cu acest program, Deloitte onorează companiile de tehnologie cu o creștere rapidă, cu rate de creștere uluitoare

„Poziţionarea în topul primelor cinci companii cu cea mai rapidă creștere din Europa Centrală, la doar câțiva ani de la înființare, reprezintă un impuls puternic pentru noi. Nu este ușor să schimbăm radical și permanent modul în care funcționează o industrie tradițională, iar această recunoaștere este un indiciu că mergem în direcția bună. Faptul că anul acesta ne-am extins dincolo de graniţele Croației, pe mai multe piețe noi din UE (Slovenia, Austria, Germania, România), a avut un impact semnificativ asupra creșterii companiei, iar planurile de extindere viitoare ne vor consolida și mai mult poziția globală. Locul 4 în clasamentul din acest an al celor 50 de companii private sau publice de tehnologie cu cea mai rapidă creștere din Europa Centrală este o recunoaștere importantă a companiei noastre de către compania globală de consultanță Deloitte.” a declarat Hrvoje Ćosić, CEO Aircash.

O astfel de performanţă arată dedicarea, efortul și inovația pe care Aircash le aduce în industria FinTech. Ne concentrăm întotdeauna pe utilizatorii noștri pentru a le oferi servicii financiare rapide, eficiente și moderne.

deloitte.com