Aircash Instant deposits and withdrawals with the Aircash app! Skip to main content

Depuneri și retrageri instantanee cu aplicația Aircash!

Depuneri și
retrageri instantanee

Transferi fonduri instantaneu, cheltuiești imediat. Fără așteptare, chiar și noaptea și în weekend.

Depuneri și retrageri instantanee
Transferi fonduri instantaneu, cheltuiești imediat. Fără așteptare, chiar și noaptea și în weekend.
Aircash Money transfer, Aircash Mastercard, Abon

Ce este Aircash?

Aircash, o instituție emitentă de monedă electronică reglementată UE. Aplicație mobilă ușor de utilizat pentru tranzacții rapide în UE.

Cu un singur clic poți plăti, cumpăra servicii, trimite și primi bani cu ușurință. Totul printr-o singură aplicație.

Oferă depuneri instantanee, retrageri și promoții inovatoare pentru industria iGaming.

Acceptă diferite metode de plată. Carduri, cont bancar și numerar. Toate legate de un card Aircash Mastercard.

Peste 200.000 de locații în întreaga lume, cu tranzacții de peste 1.000.000.000 de euro și milioane de utilizatori mulțumiți.

Cel mai bun partener financiar

1
Retrageri instantee
Retrage-ți cu ușurință câștigurile direct de pe contul tău de jocuri, asigurându-ți tranzacții desăvârșite.
2
Depuneri instanee
Simplifică-ți tranzacțiile cu aplicația Aircash! Experimentează confortul depunerilor instantanee în contul tău online.
3
Depune cash
Depune cash pe aplicația ta Aircash în mai mult de 35.000 de locații cu Abon-ul sau cu cardul.
4
Cardul Aircash Mastercard
Retrage banii de pe aplicația ta Aircash de la orice bancomat utilizând cardul Aircash Mastercard. Promoție Specială – Comandă gratuit Mastercard doar cu câteva clicuri!

Găsește locații de reîncărcare în apropiere

Dorești să cumperi un card Aircash? 10.000 de puncte de vânzare în România. Fă clic pentru cea mai apropiată locație, intră și cumpără.

Comandă online prin Glovo și Amazon.

CE SPUN UTILIZATORII AIRCASH

CITEȘTE DESPRE AIRCASH ÎN MASS-MEDIA.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Profilul trebuie să fie verificat pentru protecția ta, pentru a preveni retragerile neautorizate de bani din portofelul Aircash și pentru cerințele de reglementare.

Poți depune bani în portofelul tău Aircash din orice țară din lume. Ai nevoie doar de un card de credit/debit valabil, un număr de telefon mobil, un e-mail și un document personal valabil. Poți retrage bani de la orice bancomat folosind Aircash Mastercard.

Suma minimă este de 10 LEI și cea maximă de 3000 LEI.

Trebuie doar să faci clic pe Trimite, să introduci destinatarul și suma pe care dorești să o trimiți. De asemenea, dacă dorești, poți trimite un mesaj personal destinatarului.

Poți depune/retrage bani în numerar din portofelul Aircash de la toate punctele de vânzare ale partenerilor Aircash. De asemenea, poți retrage numerar de la toate bancomatele.

Aircash nu va cere niciodată o fotografie a unui card cu numere de card vizibile! Plățile cu cardul se fac exclusiv prin intermediul aplicației și informațiile introduse în aplicație sunt sigure. În anumite cazuri, Aircash îți poate solicita să trimiți o fotografie a unui card cu numărul cardului ascuns și cu numele și prenumele titularului vizibile. Ferește-te de escroci. De asemenea, serviciul de asistență pentru clienți Aircash folosește numai adrese de e-mail oficiale din domeniul aircash.eu.

Cardul Aircash Mastercard

Poți activa cardul făcând clic pe pictograma cardului în colțul din dreapta sus al aplicației Aircash și scanând codul QR de pe spatele cardului tău.

În caz de pierdere, titularul cardului trebuie să blocheze cardul în aplicația Aircash cât mai curând posibil și să raporteze pierderea la serviciul de asistență clienți Aircash la adresa de e-mail [email protected].

Poți avea până la 5 carduri conectate la contul tău Aircash.

Poți utiliza cardul Aircash pentru cumpărături online, plăți în magazinele din întreaga lume și pentru retrageri de numerar de la bancomatele din întreaga lume.

Plățile în magazine și plățile online sunt gratuite. De asemenea, nu există comisioane de reîncărcare a cardului/portofelului și nu există comisioane lunare ascunse. Verifică aici comisioanele pentru retragerea de bani de la bancomate cu un card Aircash.