Aircash Travel with Aircash RO - Elevate your travel experience Skip to main content

Travel with Aircash RO

Travel with Aircash

Optimizează-ți
Experiență de călătorie cu Aircash

Plătește cu un singur clic în aplicația Aircash!

Travel with Aircash
Parcare
Travel with Aircash
Bilete de autobuz
Travel with Aircash
Viniete
Travel with Aircash
Pachete ETC
Travel with Aircash
Bilete de feribot
Travel with Aircash
Asigurare

De ce să alegi Aircash?

Travel with Aircash
Travel with Aircash

Pe uscat sau pe mare

Eviți cozile și aglomerația de la casele de marcat, precum și blocajele din traficul din portul de feribot. Cumpără un bilet de autobuz sau de feribot într-o secundă și petreci restul timpului la o cafea sau plimbându-te pe malul mării.

Travel with Aircash

Reîncarcă-ți ETC-ul

Reîncarcă ETC pentru autostrăzi sau verifică soldul cu un singur clic. Condu cu atenție și drum bun!

Travel with Aircash

Parcare fără costuri suplimentare

Plătește parcarea cu Aircash, fără comisioane suplimentare și fără mesajelor SMS contra cost. Și nu-ți face griji – îți găsim noi o zonă de parcare.

Simplify your journey with Aircash

Traveling should be about the experience, not the hassle. Călătoriile ar trebui să fie o experiență, nu o problemă. Aircash este aici pentru a-ți face călătoria fără cusur. Cu aplicația noastră, poți achiziționa instantaneu bilete de autobuz și feribot, viniete, plăti pentru parcare și gestionezi taxele de drum electronice, totul la îndemână.

Travel with Aircash

Acces instantaneu

Găsește și cumpără bilete pentru o gamă largă de servicii de călătorie în câteva secunde.

Travel with Aircash

Comoditate All-in-One

De la bilete de autobuz până la plata taxelor de drum, totul este gestionat în cadrul unei singure aplicații.

Travel with Aircash

Plăți securizate

Siguranța ta, prioritatea noastră. Aircash garantează plățile tale cu securitate de nivel superior.

Este ușor să începi

O lume a călătoriilor la îndemână. Bucură-te de simplitatea Aircash.

1

Descarcă aplicația și înscrie-te

Începi prin a descărca Aircash de pe Appstore, Google Play sau Huawei App Gallery și îți creezi un cont. Aircash este complet gratuit.

2

Reîncarcă-ți portofelul

Adaugă cu ușurință fonduri în portofelul tău Aircash prin diverse metode sigure. Card de credit, numerar sau transfer bancar

3

Alege serviciul

Selectează dintre autobuze, feriboturi, parcări, viniete și taxe de drum. Sau orice alte servicii Aircash disponibile în Aircash Marketplace.

4

Bucură-te de călătoria ta

Cu biletele și serviciile rezervate, tot ce îți rămâne este să te bucuri de călătorie. Experimentează ușurința de a călători cu Aircash.

Travel with Aircash

De ce Aircash?

Pentru că noi credem că trebuie să facem călătoriile fără efort, sigure și convenabile. Vino alături de noi în aventura către o călătorie mai simplă.

Întrebări frecvente

Parcare

Poți plăti pentru o parcare publică oriunde în Croația (Baška Voda, Biograd na Moru, Bjelovar, Buje, Buzet, Cres, Crikvenica, Čakovec, Daruvar, Donji Miholjac, Dubrovnik, Đakovo, Fažana, Gradac, Hvar, Jastrebarsko, Karlovac, Kaštela, Koprivnica, Korčula, Krapina, Krapinske Toplice, Križevci, Krk, Makarska, Mali Lošinj, Marija Bistrica, Motovun, Murter, Nova Gradiška, Novi Vinodolski, Novigrad, Ogulin, Omiš, Opatija, Orebić, Osijek, Pag, Pakoštane, Pazin, Podstrana, Poreč, Požega, Preko, Pula, Rab, Rijeka, Rovinj, Samobor, Senj, Sisak, Slano, Slavonski Brod, Solin, Split, Starigrad (Paklenica), Ston, Sukošan, Supetar, Šibenik, Tkon, Trogir, Umag, Varaždin, Vela Luka, Velika Gorica, Vinkovci, Virovitica, Vodice, Vrbnik, Vukovar, Zabok, Zadar, Zagreb, Zaprešić)

Mergi la „Servicii”, fă clic pe „Parcare”, selectează autovehiculul tău, selectează orașul și zona sau fă clic pe „Găsește-mi locația”, verifică de două ori orașul și zona selectate, apoi confirmă plata.

Pentru a adăuga un vehicul pentru plata parcării, fă clic pe „Adăugare” apoi introdu numărul de înmatriculare al vehiculului și, opțional, numele vehiculului.

Pentru a elimina un vehicul, apasă și ține apăsat numărul de înmatriculare al vehiculului pe care dorești să îl elimini, apoi faci clic pe „Eliminare vehicul”.

Din păcate, nu este posibil să plătești pentru parcare în garajele și parcările private cu ajutorul aplicației Aircash.

Fă clic pe „Tranzacții”, selectează tranzacția de plată pentru parcare, apoi fă clic pe „Mai multe detalii”.

Vei găsi o opțiune „Găsește-mi locația” în aplicația Aircash. Cu toate acestea, locația sugerată este doar de referință, deci asigură-te că ai verificat zona în care te afli înainte de a confirma plata. Pentru a utiliza această funcție, trebuie să te afli într-o zonă de parcare.

Pentru a verifica dacă există o opțiune de anulare a unui tichet de parcare, contactează furnizorul de servicii din orașul în care te afli în prezent.

Pentru a verifica dacă există o opțiune de modificare a numărului de înmatriculare al vehiculului, contactează furnizorul de servicii din orașul în care te afli în prezent.

Pachete ETC (ENC)

Mergi la „Servicii”, fă clic pe „Dispozitiv ENC”, selectează dispozitivul ENC, introdu suma dorită, apoi confirmă plata.

Fondurile vor fi vizibile pe dispozitivul ENC în aproximativ 10 minute, de îndată ce HAC procesează tranzacția.

Suma minimă de reîncărcare a dispozitivului ENC este de 20 EURO.

Pentru a adăuga un dispozitiv ENC, fă clic pe „Adăugare ENC”, introdu detaliile dispozitivului ENC și furnizează o adresă de e-mail pentru primirea facturilor de reîncărcare.

Pentru a elimina un dispozitiv ENC, ține apăsat dispozitivul ENC și faceți clic pe „Da, șterge”.

Prin reîncărcarea dispozitivului ENC cu ajutorul aplicației Aircash, te califici pentru reducerile HAC existente (>20%).

Pentru a verifica dacă există o opțiune de anulare reîncărcarea pentru dispozitivul ENC, contactează HAC.

Înainte de orice altceva, verifică toate folderele din e-mail, și dacă tot nu găsești factura, contactează HAC pentru a ți-o trimite.

Bilete de feribot Jadrolinija

Mergi la „Servicii”, fă clic pe „Jadrolinija”, alege-ți tipul de călătorie și data, apoi continuă cu confirmarea plății.

Înainte de orice altceva, verifică toate folderele din e-mail și dacă tot nu-ți găsești biletul, contactează Jadrolinija, care îți va trimite biletul sau va anula plata. Pentru a clarifica, utilizezi aplicația Aircash pentru a plăti biletul, dar vei primi biletul direct de la Jadrolinija.

Contactează Jadrolinija pentru a verifica dacă este posibilă anularea biletului de feribot.

LAQO

Mergi la „Servicii”, fă clic pe Laqo, introdu toate informațiile necesare, apoi continuă cu confirmarea plății.

Înainte de orice altceva, verifică toate folderele din e-mail și dacă tot nu-ți găsești polița de asigurare, contactează Laqo. Pentru a clarifica, utilizezi aplicația Aircash pentru a plăti polița de asigurare, dar vei primi polița direct de la Laqo.

Te rugăm să verifici cu Laqo posibilitatea de a anula plata.

Bilete de autobuz

Mergi la „Servicii”, fă clic pe „Bilete de autobuz”, alege-ți tipul de călătorie și data, apoi continuă cu confirmarea plății.

Contactează Autogara Zagreb, deoarece toate liniile de autobuz disponibile pentru achiziționarea de bilete de autobuz sunt afișate în cadrul aplicației Aircash.

La anumiți transportatori, pe biletul de autobuz nu există un număr de loc. Având în vedere că Autogara din Zagreb se ocupă de emiterea și livrarea biletelor de autobuz, iar Aircash servește ca mijloc de plată, îți sugerăm să contactezi Autogara din Zagreb pentru verificări suplimentare.

Te rugăm să verifici la Autogara din Zagreb posibilitatea de anulare a plății biletului de autobuz.

Înainte de orice altceva, verifică toate folderele din e-mail și dacă tot nu-ți găsești biletul, contactează Autogara din Zagreb, iar ei fie îți vor trimite biletul, fie vor anula plata. Pentru a clarifica, utilizezi aplicația Aircash pentru a plăti biletul, dar vei primi biletul direct de la Autogara din Zagreb.

Viniete

Mergi la „Servicii”, clic pe „e-viniete”, alege vinieta și confirmă plata.

Poți plăti viniete pentru Slovenia, Austria, Ungaria, Slovacia, Republica Cehă, România, și Elveția.

Verifică mai întâi toate fișierele din inbox. Dacă în continuare nu vezi confirmarea, contactează Vignette ID ca să îți trimită ei confirmarea. Poți vedea, de asemenea, confirmarea vinietei achitate în „Servicii” prin clic pe „e-viniete” și apoi selectare „Factură” și clic pe „Vinietele mele”.

Contactează Vignette ID pentru a solicita informații despre această posibilitate sau despre anularea unei plăți pentru o vinietă.

Contactează Vignette ID pentru a solicita informații despre posibilitatea de a modifica înregistrarea.

Mergi la „Servicii”, clic pe „e-viniete”, apoi selectează „Factură” și clic pe „Vinietele mele”.