SuperSport je novi Aircash partner

Novom verzijom aircash aplikacije dodajemo novog partnera, SuperSport.  Od sada možete napraviti trenutačnu uplatu na SuperSport račun, a sredstva su odmah vidljiva na računu. Podatke o kartici unosite samo prvi puta (broj kartice, rok valjanosti, CVV broj i 3D secure) dok aircash aplikacija na siguran način pamti podatke o kartici i svaki sljedeći puta možete uplatiti samo jednim klikom.

Uz to, napravili smo i pripremu aplikacije za proširenje usluge u nove države te nova prodajna mjesta.

Ažurirajte postojeću verziju aplikacije ili preuzmite aircash sa Google Play i App Store-a jer od sada aircash-om možete uplatiti sredstva na Vaš online račun SuperSport kladionice. Uplatiti možete u samo tri klika na svoj ili na račun drugog igrača. Detaljnije možete pročitati ovdje.

No, uz novog partnera, aircash usluga je sada spremna i za internacionalizaciju te možemo najaviti da će usluga slanja i primanja novca biti moguća i korisnicima izvan Hrvatske. Pripremili smo se i na uvođenje novih prodajnih mjesta za uplatu i isplatu gotovinom a spremni smo uključiti i još novih partnera.

S novom aplikacijom, svaki iznos transakcije možete vidjeti  u više valuta.

Ažurirajte svoju aplikaciju ili ako još uvijek nemate aircash, nova verzija dostupna je za preuzimanje u iOS AppStore-u i na Google Play-u!

Back to top