Posljednjih godina svi zapadamo u užurbanost života i ritam koji je često teško uskladiti s privatnim obvezama. U današnje vrijeme sveopće digitalizacije, osmišljenja je aplikacija Aircash koja svojim inovativnostima i širokom lepezom usluga omogućava svojim korisnicima što brže i jednostavnije transakcije novca. Među širokim spektrom usluga, najatraktivnija se do sada pokazala usluga slanja novca, iz inozemstva i iz Hrvatske. Naravno, primljeni novac je moguće trenutačno isplatiti na PBZ bankomatima.

Za isplatu s PBZ bankomata ne trebaš biti klijent niti jedne banke
i nije ti potrebna bankovna kartica 🙂

U nastavku donosimo iskustva Aircash korisnika.

Maša M. „Preporučujem Aircash, predobra aplikacija! Najjednostavnije slanje i isplata novca.

Prije nekoliko godina, s obzirom na obiteljsku potrebu da se financijski osiguramo, moja mama i tetka su otišle živjeti u Njemačku kako bi nam omogućile školovanje. Iako mi je razdvojenost jako teško pala, još je teže bilo iskoordinirati potrebne transakcije novca koje su u određenom vremenu trebale biti uplaćene. Prve dvije godine smo se mučile s bankama, čekanjima novca, isplatama s bezobrazno velikim naknadama, a onda sam od prijatelja dobila preporuku za Aircash aplikaciju koja nam je u svakom smislu olakšala život. Sada napokon mogu primati novac iz inozemstva i trenutačno ga podizati bez naknade, a uživanje u ostalim uslugama je bezgranično….

 

Nikolina B. „Aplikacija 1/1, brza i učinkovita, na kraju zadovoljna.

Definitivno spadam u tip osoba koje ne vole svoje vrijeme provoditi čekajući, a također nisam ni ljubitelj testiranja novih aplikacija, pogotovo ne onih koje se dotiču mojih financija.

Nedavno sam se našla u situaciji da me moja banka natjerala na čekanje, a samo čekanje me natjeralo da se bacim u istraživanje novih aplikacija jer sam shvatila ukoliko digitaliziram svoje financije moje vrijeme će biti izričito u mojim rukama. Dok sam mučno kopala po Internetu, naletjela sam na informaciju kako postoji hrvatski finetch po imenu Aircash koji nudi baš sve ono što meni treba. Povelika lepeza meni potrebnih usluga zaintrigirala me dovoljno da sam preuzela aplikaciju i svjesno ušla u rizik samovoljnog testiranja Aircasha. Dok sam istraživala, otkrila sam genijalne mogućnosti i samo mogu reći da mi je žao što prije nisam otkrila ovu aplikaciju, jer uz Aircash mogu sve, od slanja, podizanja novca do nadoplate ENC uređaja, plaćanja parkinga itd. Preporučujem Aircash svima onima koji žele imati financije pod kontrolom i odraditi trenutačne transakcije. E da… i da ne zaboravim, minimalne naknade i dodatne pogodnosti često me obraduju.

 

Darko S. „Jednostavno i pouzdano slanje i primanje novca.

U današnje doba sveopćeg šarenila koje se nudi u svim prodajnim spektrima, ljubitelj sam što jednostavnijeg i sigurnijeg korištenja proizvoda ili usluga. S obzirom da sam svakodnevno na putu i prijeđem stotine kilometara, na preporuku prijatelja preuzeo sam Aircash aplikaciju koja mi je omogućila da fizički novčanik mogu slobodno ostaviti kod kuće jer sve što mi treba je mobilni telefon na kojem se nalazi moj digitalni Aircash novčanik. Teško je pronaći riječi za opisati lakoću života koju mi donosi ta aplikacija. Dok putujem, imam priliku nadoplatiti svoj ENC uređaj i samim tim izbjeći ogromne gužve na naplatnim kućicama. Također mogu  izvršiti transakcije i to samo jednim klikom, a moja obitelj može istog trenutka isplatiti novac na svim PBZ bankomatima bez naknade. Osim uplate i isplate novca, aplikacija mi često posluži za zabavu jer imam mogućnost uplatiti novac na račune partnera i ponekad iskusiti lutrijsku euforiju, a dobitak mogu istog trenutka isplatiti. Već neko vrijeme koristim samo Aircash aplikaciju i super je osjećaj da jednim klikom omogućim svojoj obitelji i sebi sve što nam je potrebno.

 

Marko R. „Brzo i jednostavno slanje novca, odlična aplikacija.

Često preuzimam nove aplikacije za zabavu, financije, sport, ali sam rijetko zadovoljan onim što mi sama aplikacija omogućava te je ubrzo i obrišem jer shvatim da mi je vrijednija memorija mog telefona nego li nefunkcionalna aplikacija. U moru preuzetih aplikacija, na mom telefonu se našla i Aircash app koju danas rado nazivam zlatnom ribicom. Definitivno najbolja aplikacija za izvršavanje transakcija novca unutar RH, a svako toliko uvode nove usluge koje mi svakog dana sve više olakšavaju životno funkcioniranje. Među najboljom uslugom Aircasha naveo bi podizanje novca na bankomatima, gdje ne trebam biti korisnik banke, niti moram imati fizičku karticu, već samo Aircash aplikaciju… Nema naknade, a sve uplate i izvršene transakcije imam pohranjene u svom telefonu kako bih imao uvid u raspolaganje financija. Napokon su moje financije u mojim rukama, a jednim klikom platim sve što mi je potrebno.

 

  • gotovinom na svim kioscima Tiska i na svim Ina i Tifon benzinskim postajama diljem Hrvatske
  • jednim klikom svim kreditnim i debitnim Visa, Maestro i MasterCard karticama iz bilo koje države u svijetu
  • trenutačno i bez naknade

  • trenutačno iz bilo koje države u svijetu unosom broja mobitela primatelja i jednim klikom.

  • bonove, cestarinu, parking, igre, lutriju…
  • trenutačno, jednim klikom i bez naknada

  • unosom koda na bilo kojem PBZ bankomatu, bez kartica
  • na bilo kojem kiosku Tiska i na svim Ina i Tifon benzinskim postajama
  • na svoj bankovni račun

 

Digitaliziraj i ti svoje financije te istraži sve funkcionalnosti prvog hrvatskog digitalnog novčanika.

Besplatno preuzmi Aircash aplikaciju

Besplatno preuzmi Aircash aplikaciju