HUMANITARNA AKCIJA
Uz nas niste sami: Za osmijeh u srcu

Doniraj putem Aircash aplikacije!

Sav novac uplaćen putem Aircash aplikacije biti će proslijeđen udrugama ‘Smiješak za sve’ i ‘Naša djeca’ u jednakom omjeru!

Doniraj u 3 koraka

Svojom donacijom pomažeš KBC Rijeka i KBC Osijek u palijativnoj pedijatrijskoj skrbi te osobama s invaliditetom u Centru za rehabilitaciju Stančić.


1

Klikni na Donacije u izborniku (gore desno)

2

Upiši iznos koji želiš donirati i potvrdi.

3

Kroz Aircash aplikaciju možeš pratiti koliko je sredstava donirano ovom projektu putem Aircash aplikacije.Od srca hvala na donaciji!

Detalji humanitarne akcije

Cilj humanitarne akcije ‘Uz nas niste sami: Za osmijeh u srcu’ je unaprijediti kvalitetu života osoba s teškim tjelesnim i intelektualnim teškoćama u Centru za rehabilitaciju Stančić te poboljšati palijativnu pedijatrijsku skrb u KBC Osijek i KBC Rijeka. Projekte provode udruga ‘Smiješak za sve’ i Savez društava ‘Naša djeca’ Hrvatske, a podržava Hrvatska radiotelevizija.

 

Udruga ‘Smiješak za sve’ će uz pomoć donacija završiti preuređenje i opremanje Centra za smještaj volontera u Stančiću gdje bi studenti fakulteta povezanih strukom odrađivali svoju stručnu praksu i obavezno volontiranje i bili na pomoći štićenicima i osoblju svaki dan. Više informacija o projektu potraži na stranici: smijesakzasve.hr

 

Savez društava ‘Naša djeca’ Hrvatske u suradnji s vodećim stručnjacima više od 20 godina radi na humanizaciji bolničkog liječenja za djecu kroz akciju ‘Za osmijeh djeteta u bolnici’ te želi postojeće napore usmjeriti i u bolju skrb o djeci koja trebaju dugotrajno liječenje odnosno palijativnu pedijatrijsku skrb. Kroz humanitarnu akciju prikupljat će sredstva za opremanje bolničkih soba za djecu na dugotrajnom liječenju u KBC Osijek i KBC Rijeka te osnaživanje zdravstvenih djelatnika za pružanje palijativne pedijatrijske skrbi. Više informacija o projektu potraži na stranici: savez-dnd.hr

 

Sve prikupljene donacije dijele se 50/50 između oba projekta.

Besplatno preuzmi Aircash aplikaciju