AIRCASH NAGRADNI NATJEČAJ – POGODITE TOČAN REZULTAT NA POLUFINALNOJ UTAKMICI EUROPSKOG RUKOMETNOG PRVENSTVA 2020. NORVEŠKA - HRVATSKA I OSVOJITE DO 5000 KUNA. Uvjet za sudjelovanje u natječaju je instalirana Aircash aplikacija te aktivan Aircash profil. (Preuzmite Aircash aplikaciju - https://aircash.eu/app). Pravila natječaja
 1. Za sudjelovanje u natječaju potrebno je imati instaliranu Aircash aplikaciju i aktivan Aircash profil. Aircash aplikaciju možete preuzeti na sljedećim linkovima:
  Google Play (Android): Aircash
  Android App Store (iOS): Aircash iOS
 2. Unutar Aircash aplikacije na početnom ekranu potrebno je kliknuti na nagradni natječaj i upisati isključivo točan rezultat regularnog dijela utakmice (primjer u nastavku) brojkama od 0 do 99. Regularni dio utakmice odnosi se na vrijeme trajanja utakmice od 60 minuta (2 poluvremena po 30 minuta) te ne uključuje eventualne produžetke. U suprotnom će prognoza biti diskvalificirana iz natječaja i neće biti važeća.
  PRIMJER: 30:28
 3. Nagradni natječaj održava se od 24.01.2020. s početkom iza 9:00h i traje do 24.01.2020. u 17:55h. Natječaj započinje objavom u Aircash aplikaciji. Sudionici natječaja koji najbrže prognoziraju točan rezultat utakmice u Aircash aplikaciji do kraja natječaja osvajaju uplatu na svoj Aircash novčanik ODMAH nakon službenog završetka utakmice, ovisno o osvojenom mjestu u sljedećem iznosu:
  1. najbrža prognoza – Aircash uplata u ukupnom iznosu od 800 kuna
  2. najbrža prognoza – Aircash uplata u ukupnom iznosu od 600 kuna
  3. najbrža prognoza – Aircash uplata u ukupnom iznosu od 400 kuna
  4. najbrža prognoza – Aircash uplata u ukupnom iznosu od 200 kuna
  Sve ostale točne prognoze, a koje nisu u prve četiri najbrže, dijele nagradni fond u iznosu od 3000 kuna, do najviše 100 kuna po dobitniku. Iznos dobitka se uplaćuje u punom iznosu na Aircash novčanik dobitnika.
  Dodatna pogodnost za igrače SuperSporta: unesi svoje SuperSport korisničko ime te ostvari dodatnih 25 kuna na svoj SuperSport korisnički račun u slučaju da pogodiš točan rezultat utakmice.PRIMJER: 1. mjesto – 800 kuna na Aircash novčanik.PRIMJER: 1. mjesto te uneseno SuperSport korisničko ime – 800 kuna na Aircash novčanik + 25 kuna na SuperSport korisnički račun.
 4. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina koje su građani Republike Hrvatske i koji imaju registrirani Aircash korisnički profil. Za dodatnu SuperSport pogodnost igrač mora biti registriran na web stranicama SuperSporta (www.supersport.hr) kao aktivni internet igrač (minimalno uplaćen barem jedan listić preko web računa).
 5. Za službeni rezultat uzima se rezultat objavljen na službenoj stranici organizatora natjecanja.
 6. U natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Aircash-a i SuperSporta kao niti članovi njihovih užih obitelji.
 7. U slučaju da nedovoljan broj sudionika prognozira točan rezultat utakmice, nagrade za mjesta koja nemaju dobitnika neće biti dodijeljeni.
 8. Svaki Aircash korisnik u aplikaciji ima mogućnost upisati prognozu točnog rezultata samo jedanput. Nakon što je korisnik upisao prognozirani rezultat i potvrdio upisano, daljnje korekcije nisu moguće.
 9. Organizator zadržava pravo promjene ovih pravila.
 10. Organizator zadržava pravo poništavanja natječaja.
 11. Nakon objave službenog rezultata utakmice od strane organizatora natjecanja, nagrada će trenutačno biti uplaćena dobitnicima koji su pogodili točan rezultat.
 12. Lista sa inicijalima dobitnika bit će objavljena unutar Aircash aplikacije nakon završetka nagradnog natječaja.