AIRCASH NAGRADNI NATJEČAJ – POGODITE TOČAN REZULTAT NA FINALNOJ UTAKMICI EUROPSKOG RUKOMETNOG PRVENSTVA 2020. HRVATSKA – ŠPANJOLSKA I OSVOJITE DO 5000 KUNA.

NAGRADNI FOND

Sudionici natječaja koji najbrže prognoziraju točan rezultat utakmice u Aircash aplikaciji osvajaju uplatu na svoj Aircash novčanik ODMAH nakon završetka utakmice, ovisno o osvojenom mjestu u sljedećem iznosu:

  1. najbrža prognoza – Aircash uplata u ukupnom iznosu od 800 kuna
  2. najbrža prognoza – Aircash uplata u ukupnom iznosu od 600 kuna
  3. najbrža prognoza – Aircash uplata u ukupnom iznosu od 400 kuna
  4. najbrža prognoza – Aircash uplata u ukupnom iznosu od 200 kuna

Sve ostale točne prognoze, a koje nisu u prve četiri najbrže, dijele nagradni fond u iznosu od 3000 kuna, do najviše 100 kuna po dobitniku.

Iznos dobitka se uplaćuje u punom iznosu na Aircash novčanik dobitnika.

Dodatna pogodnost za igrače SuperSporta: unesi svoje SuperSport korisničko ime te ostvari dodatnih 25 kuna na svom SuperSport korisničkom računu ukoliko pogodiš točan rezultat utakmice.

PRIMJER: 1. mjesto – 800 kuna na Aircash novčanik.

PRIMJER: 1. mjesto te uneseno SuperSport korisničko ime – 800 kuna na Aircash novčanik + 25 kuna na SuperSport korisnički račun.

PRIMJER NAGRAĐIVANJA I RASPODJELE NAGRADNOG FONDA

Pogodio si točan rezultat (odnosi se na regularni dio utakmice od 60 minuta, bez produžetaka) i imao si prvu najbržu prognozu?

Dobio si 800 kuna. Iznos dobitka se uplaćuje u punom iznosu na tvoj Aircash novčanik.

Pogodio si točan rezultat (odnosi se na regularni dio utakmice od 60 minuta, bez produžetaka) te bio 10., a ukupno je 34 prognoza bilo točno?

Dobio si 100 kuna. S obzirom da je nakon nagrađivanja najbrže četvorice ostalo još 30 točnih prognoza, nagradni fond od 3000 kuna se dijeli na 30 te ćeš dobiti 100 kuna na svoj Aircash novčanik.

Pogodio si točan rezultat (odnosi se na regularni dio utakmice od 60 minuta, bez produžetaka) te bio 16., a ukupno je 93 prognoza bilo točno?

Dobio si 34 kune. S obzirom da je nakon nagrađivanja najbrže četvorice ostalo još 89 točnih prognoza, nagradni fond od 3000 kuna se dijeli na 89 te ćeš dobiti  34 kune na svoj Aircash novčanik.

Pogodio si točan rezultat (odnosi se na regularni dio utakmice od 60 minuta, bez produžetaka) i imao si prvu najbržu prognozu ali si upisao i SuperSport korisničko ime?

Dobio si 800 kuna. Iznos dobitka se uplaćuje u punom iznosu na tvoj Aircash novčanik. Dodatnih 25 kuna bit će uplaćeno na uneseno SuperSport korisničko ime.

Pogodio si točan rezultat (odnosi se na regularni dio utakmice od 60 minuta, bez produžetaka) te bio 10., a ukupno je 34 prognoza bilo točno te si upisao i SuperSport korisničko ime?

Dobio si 100 kuna. S obzirom da je nakon nagrađivanja najbrže četvorice ostalo još 30 točnih prognoza, nagradni fond od 3000 kuna se dijeli na 30 te ćeš dobiti 100 kuna na svoj Aircash novčanik. Dodatnih 25 kuna bit će uplaćeno na uneseno SuperSport korisničko ime.