AIRCASH i SUPERSPORT NAGRADNI NATJEČAJ – POGODITE TOČNU MINUTU PRVOG GOLA NA UTAKMICI 18. KOLA PREMIER LEAGUE MANCHESTER CITY – LEICESTER I OSVOJITE DO 5000 KUNA.

NAGRADNI FOND

Sudionici natječaja koji najbrže prognoziraju točnu minutu prvog gola u Aircash aplikaciji do osvajaju uplatu na svoj Aircash novčanik i SuperSport korisnički račun ODMAH nakon postizanja prvog gola, ovisno o osvojenom mjestu u sljedećem iznosu:

  1. najbrža prognoza – Aircash uplata u ukupnom iznosu od 800 kuna
  2. najbrža prognoza – Aircash uplata u ukupnom iznosu od 600 kuna
  3. najbrža prognoza – Aircash uplata u ukupnom iznosu od 400 kuna
  4. najbrža prognoza – Aircash uplata u ukupnom iznosu od 200 kuna

Sve ostale točne prognoze, a koje nisu u prve četiri najbrže, dijele nagradni fond u iznosu od 3000 kuna, do najviše 100 kuna po dobitniku.

Iznos dobitka se dijeli na sljedeći način: pola iznosa dobitka uplaćuje se na Aircash novčanik dobitnika, a pola na SuperSport korisnički račun čijim korisničkim imenom je korisnik sudjelovao u natječaju.

PRIMJER: 1. mjesto – 400 kuna na Aircash novčanik te 400 kuna na SuperSport račun.

Ukoliko iznos po dobitniku bude manji od 20 kuna kompletan iznos se isplaćuje na Aircash novčanik zbog tehničkih uvjeta.

PRIMJER NAGRAĐIVANJA I RASPODJELE NAGRADNOG FONDA

Pogodio si minutu točnog gola i imao si prvu najbržu prognozu?

Dobio si 800 kuna. Pola dobitka (400 kuna) dobit ćeš na svoj Aircash novčanik dok ćeš drugu polovicu (400 kuna) dobiti na SuperSport korisnički račun čijim korisničkim imenom si sudjelovao u natječaju.

Pogodio si minutu točnog gola te bio 10., a ukupno je 34 prognoza bilo točno?

Dobio si 100 kuna. S obzirom da je nakon nagrađivanja najbrže četvorice ostalo još 30 točnih prognoza, nagradni fond od 3000 kuna se dijeli na 30 te ćeš dobiti  100 kuna (50 kuna na Aircash novčanik i 50 kuna na SuperSport korisnički račun čijim korisničkim imenom si sudjelovao u natječaju).

Pogodio si minutu točnog gola te bio 16., a ukupno je 93 prognoza bilo točno?

Dobio si 34 kune. S obzirom da je nakon nagrađivanja najbrže četvorice ostalo još 89 točnih prognoza, nagradni fond od 3000 kuna se dijeli na 89 te ćeš dobiti  34 kune (17 kuna na Aircash novčanik i 17 kuna na SuperSport korisnički račun čijim korisničkim imenom si sudjelovao u natječaju).