AIRCASH i SUPERSPORT NAGRADNI NATJEČAJ – POGODITE TOČNU MINUTU PRVOG GOLA NA UTAKMICI LIGE PRVAKA DINAMO ZAGREB – SHAKHTAR DONETSK, I PRVIH 10 NAJBRŽIH I TOČNIH PROGNOZA OSVAJA VRIJEDNE NAGRADE

Uvjet za sudjelovanje u natječaju je instalirana Aircash aplikacija te aktivan Aircash profil. (Preuzmite Aircash aplikaciju i napravite trenutačne uplate i isplate s Vašeg SuperSport računa samo jednim klikom – https://aircash.eu/app).

Pravila natječaja

 1. Za sudjelovanje u natječaju potrebno je imati instaliranu Aircash aplikaciju i aktivan Aircash profil. Aircash aplikaciju možete preuzeti na sljedećim linkovima:
  Google Play (Android): Aircash
  Android App Store (iOS): Aircash iOS
 2. Za sudjelovanje u natječaju potrebno je imati aktivan SuperSport račun.
 3. Unutar Aircash aplikacije na početnom ekranu potrebno je kliknuti na nagradni natječaj i upisati SuperSport korisničko ime i minutu postizanja prvog gola brojkama od 1 do 90.U 45-tu minutu te 90-tu minutu uključuje se i sudačka nadoknada. U suprotnom će prognoza biti diskvalificiran iz natječaja i neće biti važeća.PRIMJER: 42
 4. Nagradni natječaj održava se od 06.11.2019. u 10:00 h do 06.11.2019. u 20:55 sati. Sudionici natječaja koji najbrže prognoziraju točnu minutu prvog gola u Aircash aplikaciji do 06.11.2019 u 20:55h osvajaju uplatu na svoj Aircash novčanik i SuperSport korisnički račun ODMAH nakon postizanja prvog gola, ovisno o osvojenom mjestu u sljedećem iznosu:
  1.mjesto – Aircash uplata u ukupnom iznosu od 1500 kuna
  2.mjesto – Aircash uplata u ukupnom iznosu od 1000 kuna
  3.mjesto – Aircash uplata u ukupnom iznosu od 800 kuna
  4.mjesto – Aircash uplata u ukupnom iznosu od 500 kuna
  5. do 10. mjesto – Aircash uplata u ukupnom iznosu od 200 kunaIznos dobitka se dijeli na sljedeći način: pola iznosa dobitka uplaćuje se na Aircash novčanik dobitnika, a pola na SuperSport korisnički račun čijim korisničkim imenom je korisnik sudjelovao u natječaju.PRIMJER: 1. mjesto – 750 kuna na Aircash novčanik te 750 kuna na SuperSport račun
 5. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina koje su građani Republike Hrvatske i koji su registrirani u Aircash aplikaciji te na web stranicama SuperSporta kao aktivni internet igrači (minimalno uplaćen barem jedan listić preko web računa).
 6. Za službeni rezultat uzima se rezultat objavljen na službenoj stranici UEFA-e.
 7. U natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Aircash-a i SuperSporta kao niti članovi njihovih užih obitelji.
 8. U slučaju da nedovoljan broj sudionika prognozira točnu minutu gola, nagrade za mjesta koja nemaju dobitnika neće biti dodijeljeni.
 9. U slučaju da utakmica završi bez pogodaka natječaj se poništava.
 10. Svaki Aircash korisnik u aplikaciji ima mogućnost upisati prognozu prvog gola samo jedanput. Nakon što je korisnik upisao prognoziranu minutu, SuperSport korisničko ime i potvrdio upisano, daljnje korekcije nisu moguće.
 11. Organizator zadržava pravo promjene ovih pravila.
 12. Organizator zadržava pravo poništavanja natječaja.
 13. Nakon objave službenog rezultata postizanja prvog gola od strane UEFA-e, nagrada će trenutačno biti uplaćena dobitnicima koji su najbrže pogodili minutu prvog gola.
 14. Lista sa inicijalima dobitnika bit će objavljena na društvenim stranicama Aircash-a nakon završetka nagradnog natječaja.