AIRCASH i SUPERSPORT NAGRADNI NATJEČAJ – POGODITE TOČNU MINUTU PRVOG GOLA NA UTAKMICI 21. KOLA PREMIER LEAGUE ARSENAL – MANCHESTER UNITED I OSVOJITE DO 5000 KUNA.

Uvjet za sudjelovanje u natječaju je instalirana Aircash aplikacija te aktivan Aircash profil. (Preuzmite Aircash aplikaciju i napravite trenutačne uplate i isplate s Vašeg SuperSport računa samo jednim klikom – https://aircash.eu/app).

Pravila natječaja

 1. Za sudjelovanje u natječaju potrebno je imati instaliranu Aircash aplikaciju i aktivan Aircash profil. Aircash aplikaciju možete preuzeti na sljedećim linkovima:
  Google Play (Android): Aircash
  Android App Store (iOS): Aircash iOS
 1. Za sudjelovanje u natječaju potrebno je imati aktivan SuperSport račun (www.SuperSport.hr).
 2. Unutar Aircash aplikacije na početnom ekranu potrebno je kliknuti na nagradni natječaj i upisati SuperSport korisničko ime i minutu postizanja prvog gola brojkama od 1 do 90. U 45- tu minutu te 90-tu minutu uključuje se i sudačka nadoknada. U suprotnom će prognoza biti diskvalificirana iz natječaja i neće biti važeća. PRIMJER: 42
 3. Nagradni natječaj održava se od 01.01.2020. s početkom iza 9:00h i traje do 01.01.2020. u 20:55h. Natječaj započinje objavom u Aircash aplikaciji. Sudionici natječaja koji najbrže prognoziraju točnu minutu prvog gola u Aircash aplikaciji do kraja natječaja osvajaju uplatu na svoj Aircash novčanik i SuperSport korisnički račun ODMAH nakon postizanja prvog gola, ovisno o osvojenom mjestu u sljedećem iznosu:
  1. najbrža prognoza – Aircash uplata u ukupnom iznosu od 800 kuna
  2. najbrža prognoza – Aircash uplata u ukupnom iznosu od 600 kuna
  3. najbrža prognoza – Aircash uplata u ukupnom iznosu od 400 kuna
  4. najbrža prognoza – Aircash uplata u ukupnom iznosu od 200 kuna
  Sve ostale točne prognoze, a koje nisu u prve četiri najbrže, dijele nagradni fond u iznosu od 3000 kuna, do najviše 100 kuna po dobitniku.Iznos dobitka se dijeli na sljedeći način: pola iznosa dobitka uplaćuje se na Aircash novčanik dobitnika, a pola na SuperSport korisnički račun čijim korisničkim imenom je korisnik sudjelovao u natječaju. PRIMJER: 1. mjesto – 400 kuna na Aircash novčanik te 400 kuna na SuperSport račun. Ukoliko iznos po dobitniku bude manji od 20 kuna kompletan iznos se isplaćuje na Aircash novčanik zbog tehničkih uvjeta.
 1. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina koje su građani Republike Hrvatske i koji su registrirani u Aircash aplikaciji te na web stranicama SuperSporta (www.supersport.hr) kao aktivni internet igrači (minimalno uplaćen barem jedan listić preko web računa).
 2. Za službeni rezultat uzima se rezultat objavljen na službenoj stranici organizatora natjecanja.
 3. U natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Aircash-a i SuperSporta kao niti članovi njihovih užih obitelji.
 4. U slučaju da nedovoljan broj sudionika prognozira točnu minutu gola, nagrade za mjesta koja nemaju dobitnika neće biti dodijeljeni.
 5. U slučaju da utakmica završi bez pogodaka natječaj se poništava.
 6. Svaki Aircash korisnik u aplikaciji ima mogućnost upisati prognozu prvog gola samo jedanput. Nakon što je korisnik upisao prognoziranu minutu, SuperSport korisničko ime i potvrdio upisano, daljnje korekcije nisu moguće.
 7. Organizator zadržava pravo promjene ovih pravila.
 8. Organizator zadržava pravo poništavanja natječaja.
 9. Nakon objave službenog rezultata postizanja prvog gola od strane organizatora natjecanja, nagrada će trenutačno biti uplaćena dobitnicima koji su pogodili minutu prvog gola.
 10. Lista s inicijalima dobitnika bit će objavljena u Aircash aplikaciji nakon završetka nagradnog natječaja.