Kako radi aircash?

Niste se još susreli s Aircash aplikacijom i ne znate kako ju koristiti? Nema veze, mi smo se pobrinuli za to. Pratite naš vodič kroz Aircash aplikaciju.

Aircash je jednostavna, brza i sigurna aplikacija koja služi za slanje i primanje novca, uplatu i isplatu s korisničkih računa partnera te kupovinu i nadoplatu telekom bonova kreditnim/debitnim karticama SAMO JEDNIM KLIKOM ili gotovinom na svim prodajnim mjestima Ine!

KREIRANJE PROFILA

Nakon instalacije aplikacije potrebno je kreirati Aircash profil :

  1. Upišite svoje podatke. Ukoliko imate inozemni broj izaberite ikonu države kako bi promijenili pozivni broj države
  2. Odaberite PIN i nakon toga unesite dobiveni SMS kôd
  3. Vaša aplikacija je spremna za korištenje.

UNOS KARTICE

Kod odabira Načina plaćanja odaberite NOVA KARTICA i samo prvi put unesite sve potrebne podatke a vaša kartica će ostati spremljena za buduće korištenje samo JEDNIM KLIKOM:

  • tip kartice (Maestro, Visa ili Mastercard)
  • broj kartice (nalazi se na prednjoj strani kartice, sastoji se od 16 znamenaka, broj kartice nije IBAN)
  • datum isteka (izabrati mjesec i godinu, podatak se nalazi na prednjoj strani kartice)
  • CVV, tj. kontrolni broj (tri broja koja se obično nalaze na poleđini kartice). Neke Maestro kartice nemaju kontrolni broj, u tom slučaju polje za unos kontrolnog broja može ostati prazno.
  • osobni podaci (ime, prezime, email i broj telefona)

Nakon što kliknete na Spremi i plati, transakcija će biti realizirana, a vaša kartice će ostati spremljena za buduće korištenje samo JEDNIM KLIKOM.

3-D secure provjera

Pojedine banke mogu tražiti dodatnu provjeru (3-D secure provjeru) prilikom prvog slanja novca karticom. Nakon što upišete podatke o kartici i potvrdite plaćanje moguće je otvaranje novog ekrana na kojemu je potrebno upisati lozinku (ključ, token) koju znate samo Vi.

 

Pročitajte naš kratki vodič Kako radi Aircash! I ne zaboravite, Aircashom možete poslati i primiti novac prijateljima, isplatiti i uplatiti na korisničke račune partnera (Hrvatska Lutrija, SuperSport) te kupiti i nadoplatiti telekom bonove (Simpa, bonbon)

 

 

Back to top