Aircash Aircash & Mastercard cashback - Aircash Skip to main content

Isplati se plaćati online
kroz novi program povrata novca

Svi korisnici Aircash Mastercard kartice koji tijekom trajanja programa izvrše minimalno 7 online kupnji mjesečno na web stranicama / u aplikacijama bilo kojeg domaćeg ili stranog trgovca u ukupnom iznosu od 250 EUR mjesečno, dobivaju povrat novca od 10 EUR.

Jedna kartica može dobiti povrat novca dva puta tijekom trajanja promocije.

Promocija traje od 1. listopada do 30. studenog 2023. i vrijedi za Aircash Mastercard kartice.

Jednostavno i brzo

Plaćati online možeš pomoću mobilnog uređaja, pametnim satom, putem računala ili tableta.

Praktično

Zaboravi potragu za kovanicama prilikom plaćanja jer uz online plaćanje uvijek imaš točan iznos koji ti je potreban!

Sigurno

Online plaćanje daje ti punu kontrolu i štiti tvoje podatke. Tvoja Aircah kartica nikada ne napušta tvoju ruku, čime se smanjuje rizik od gubitka i krivotvorenja. Svaka transakcija zaštićena je jedinstvenom enkripcijom.

Povoljnije

Kod online trgovine često možeš naići na jedinstvene popuste koji se primjenjuju samo kod plaćanja Aircash Mastercard karticom.

Često postavljena pitanja

Za sudjelovanje u programu i ostvarivanje povrata novca potrebno je za vrijeme trajanja promocije obaviti minimalno 7 online kupnji (kupnji putem interneta) istom Aircash Mastercard karticom u ukupnom minimalnom kumulativnom iznosu od 250 eura kod bilo kojeg domaćeg ili stranog online trgovca (e-comm).
Računaju se plaćanja obavljena jednom Aircash Mastercard karticom s jedinstvenim brojem kartice. U slučaju da posjeduješ više Aircash Mastercard kartica, plaćanja obavljena svakom od njih zasebno će se računati. Također, svaka dodatna kartica vezana za jedan račun smatra se posebnom karticom, ako je broj kartice na njoj različit.
Povrat novca vrši se automatskom uplatom od strane izdavatelja kartice na račun za koji je kartica vezana. Fiksni iznos povrata novca koji možeš ostvariti unutar jednog mjeseca iznosi 10 eura. Jedna kartica s jedinstvenim brojem kartice može dobiti maksimalan povrat novca od 20 eura u razdoblju trajanja promocije od 2 mjeseca (od 1. listopada do 30. studenog 2023.).
Program će se provoditi u razdoblju trajanja promocije:
1. listopada 2023. – 30. studenog 2023. (povrat novca do 15. studenog 2023. za kupovine izvršene u listopadu 2023., povrat novca do 15. prosinca 2023. za kupovine izvršene u studenom 2023.)
 
Pravo na povrat novca u skladu s programom, korisnici kartice mogu ostvariti dva puta za vrijeme trajanja promotivnog razdoblja Programa od dva mjeseca.
Jedna kartica s jedinstvenim brojem kartice može dobiti maksimalan povrat novca od 10 EUR u razdoblju od mjesec dana, dakle 20 EUR za vrijeme trajanja promocije od 2 mjeseca.
Povrat novca će biti isplaćen između 1. i 15. dana u sljedećem mjesecu nakon što zadovoljiš uvjet za povrat novca (nakon zadnjeg odnosno 7. po redu online plaćanja kojim se kvalificiraš za povrat novca).
Ne. Povrat novca možeš ostvariti samo ako napraviš sedam plaćanja putem interneta (online plaćanja).
Nije. Plaćati online možeš svojim mobilnim uređajem, pametnim satom, putem računala ili tableta.
U programu sudjeluju sve transakcije obavljene putem interneta kod bilo kojeg domaćeg ili stranog online trgovca uz pomoć Aircash Mastercard kartica. Pri tome je jedino važno da ukupan zbroj svih plaćanja za vrijeme trajanja promocije bude minimalno 250 eura, a da to napraviš kroz najmanje sedam transakcija. Ubrajaju se i online plaćanja vašim mjesečnih komunalnih računa koja obaviš svojom karticom na portalima ili u aplikacijama izdavatelja komunalnih računa (npr. unutar aplikacije tvog telekom operatera). Transakcije koje će biti izuzete iz programa su: slanje novca, prijenos novca, transakcije slične gotovini, transfer novca bez kupnje proizvoda ili usluge, kao i transakcije koje se odnose na kockanje, igre na sreću i plaćanje poreza te transakcije refundacije, financiranja ili nadoplate sredstava.
Ne. Za sudjelovanje u ovom programu potrebno je plaćati online Aircash Mastercard karticom preko interneta, a ne putem e-banking ili m-banking aplikacija. U programu mogu sudjelovati plaćanja mjesečnih komunalnih računa koja obaviš svojom Aircash karticom na portalima ili u aplikacijama izdavatelja komunalnih računa (npr. unutar aplikacije tvog telekom operatera).
Ne. Potrebno je obaviti minimalno 7 online kupnji (kupnji putem interneta) u ukupnom minimalnom kumulativnom iznosu od 250 eura unutar mjesec dana.
Transakcija koja se plaća u ratama se računa jednom, neovisno o broju rata, i to u mjesecu u kojem je transakcija napravljena.
Ne. Povrat novca ostvaruješ automatski ako si korisnik Aircash kartice i zadovoljiš uvjete za ostvarivanje povrata novca.
Pravo na povrat novca možeš izgubiti ako kršiš odredbe korištenja Aircash Mastercard kartice, ako dođe do storniranja kupnje na temelju koje se ostvaruje povrat novca, ako prekršiš neku od odredbi ili uvjeta ovog programa ili ako ugasiš svoj račun ili karticu.

Još uvijek nemaš svoju
Aircash karticu?

Aircash Mastercard prepaid karticu možeš kupiti na prodajnim mjestima Tiska, iNovina, Ine, Tifona i Konzuma, a možeš ju i naručiti na Amazon.de stranici.

Kupljenu karticu aktiviraj odmah kroz Aircash aplikaciju.