Kupujete ili prodajete na oglasnicima?

[vc_row overlay_opacity=”0″][vc_column][vc_column_text]Mnogi od nas koriste razne oglasnike kako bi kupili ili prodali robu, od mobitela, računala, bicikala, odjeće, obuče do televizora, zvučnika, automobila. Bilo da prodajemo ili kupujemo, uvijek je bio problem kako drugoj osobi poslati novac u slučaju da smo kupili nešto, ili kako da nam uplate novac, ako smo nešto prodali.

Mnogi naši korisnici koriste jednostavnost i brzinu aircasha kako bi si pojednostavili kupovinu i prodaju robe putem oglasnika. Jedno tako iskustvo s nama je podijelila Iva Funtek, koja često koristi aircash: “aircash ne da ću koristiti, već ću aplikaciju i svima preporučiti. Osobno mislim da je jako pogodna za ljude koji prodaju putem Facebooka i oglasnika ili imaju zaštićene račune. Transakcije su sigurne i brze, a naknade povoljne.”[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”889″ img_size=”239×239″][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1504771266260{padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;background-color: #ff0000 !important;}”][vc_column_text]aircash ne da ću koristiti, već ću aplikaciju i svima preporučiti. Osobno mislim da je jako pogodna za ljude koji prodaju putem Facebooka i oglasnika ili imaju zaštićene račune. Transakcije su sigurne i brze, a naknade vrlo povoljne.

Iva Funtek
33, mama :)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_video link=”https://vimeo.com/165135389″ title=”Kako koristiti aircash? “][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Jednostavno preuzmite aircash aplikaciju:

Registrirajte se kako bi počeli koristiti aircash. Ako trebate pomoć, pročitajte naše upute – http://aircash.eu/kako-radi-aircash/ ili nam se javite na našoj Facebook fan stranici – fb.com/aircash.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Back to top